Ο Κλοπ αποκάλυψε το ιδιαίτερο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Γκουαρντιόλα (vid)

Γιούργκεν Κλοπ & Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Κλοπ αποκάλυψε το ιδιαίτερο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Γκουαρντιόλα (vid)

Κώστας Τόπας 09:59 - 10.03.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την ανακοίνωσή του ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρούνται δύο από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία και ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Γερμανία με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ανανέωσαν την υγιή αντιπαλότητα στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, που ανταγωνίζονται για τίτλους σε μια νέα εποχή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι της Κυριακής (10/03, 17:45) μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανότατα η τελευταία φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναμετρηθούν σε αγώνα της Premier League. Σύμφωνα με το «Liverpool Echo», ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ότι: «Μερικές φορές μιλάμε στο διάδρομο πριν από τη συνέντευξη Τύπου, αλλά όταν είχαμε την τιμή να μπούμε στο Hall of Fame της Premier League, περάσαμε χρόνο με οικογένειες, αλλά όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα ή δείπνα, δεν συνέβη ποτέ. Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος πληρώνει, γι' αυτό δεν το κάναμε. Νομίζω ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, θα μου άρεσε».

Ο Κλοπ ανακοίνωσε ότι θα τελείωνε την εννιάχρονη θητεία του στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο και ο Γκουαρντιόλα ήταν σε επαφή μέσω τηλεφώνου. Ο 56χρονος δεν είναι σίγουρος ότι η σχέση τους θεωρείται φιλία, αλλά είναι έτοιμος για μια μελλοντική συνάντηση για να σκεφτεί τι έχουν πετύχει.

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)
PREMIER LEAGUE

09:06 - 10.03.2024

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)

Το ντέρμπι της Κυριακής (10/03, 17:45) μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανότατα η τελευταία φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναμετρηθούν σε αγώνα της Premier League.

Ο Κλοπ σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ενώ είμαστε προπονητές των αντίστοιχων συλλόγων μας, γιατί να έχουμε φιλία ή οποιαδήποτε σχέση; Μετά από αυτό, αν συναντηθούμε και κοιτάξουμε πίσω, τότε θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε και αυτό πιθανότατα θα συμβεί. Αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει μετά και δεν ξέρω πότε θα συμβεί».