Ο Κλοπ αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 14:37 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι στα εννέα χρόνια που κάθισε τον πάγκο της ομάδας.

Η εποχή Κλοπ στη Λίβερπουλ ολοένα και πλησιάζει. Ο Γερμανός τον περασμένο Νοέμβρη ανακοίνωση πως θα αποχωρήσει από τους «κόκκινους» το ερχόμενο καλοκαίρι παρά τον έναν χρόνο που έχει ακόμα στο συμβόλαιό του. Κάπως έτσι μένουν ακόμα δύο παιχνίδια προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού να πει «αντίο» στον αγαπημένο τους Κλοπ.

Ο 56χρονος τεχνικός λοιπόν με τη Λίβερπουλ έχει περάσει πάρα πολλές καλές και χαρούμενες στιγμές, όπως η κατάκτηση του Champions League και το πρωτάθλημα που πήρε μετά από τριάντα χρόνια. Αλλά προφανώς η θητεία του στους «κόκκινους» είχε και κακές στιγμές, όπως οι χαμένοι τελικοί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα πρωταθλήματα στον πόντο που έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τι αποφάσισε η Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ
PREMIER LEAGUE

09:21 - 03.05.2024

Τι αποφάσισε η Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ

Η Λίβερπουλ σχεδίαζε, μετά την κατάκτηση του Carabao Cup, ότι, ακόμη και αν η ομάδα δεν κέρδιζε περισσότερους τίτλους, θα γινόταν παρέλαση με λεωφορείο για να τιμήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν. Κάτι που τελικά δεν θα γίνει...

Ο Γερμανός λοιπόν κλήθηκε να μιλήσει στο επίσημο σάιτ της ομάδας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αγαπημένο του παιχνίδι. Η απάντηση δεν ήταν άλλη από τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2018-19.

Εκείνη την ημέρα οι «κόκκινοι» έπρεπε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 από την Μπαρτσελόνα και το κατάφεραν, αφού νίκησαν με 4-0 στο Άνφιλντ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Το οποίο και κατέκτησαν αφού επικράτησαν στον τελικό με 2-0 της Τότεναμ.

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό με την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω, επειδή δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει αυτό. Και το κάναμε τελικά. Το κόρνερ (του Άρνολντ από το οποίο ήρθε το 4ο γκολ της Λίβερπουλ) είναι η πιο απίστευτη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Η πιο απίστευτη στιγμή την οποία έχω δει», ήταν τα λόγια του Γερμανού.