Λόκιερ: «Νιώθω ξανά ο εαυτός μου μετά την καρδιακή ανακοπή»
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Λόκιερ: «Νιώθω ξανά ο εαυτός μου μετά την καρδιακή ανακοπή»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:46 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 31.12.2023

Ο αρχηγός της Λούτον, Τόμ Λόκιερ μοιράστηκε στα social media τα νέα της υγείας του, μετά τον μετά την ανακοπή καρδιάς που σόκαρε την Premier League στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ.

Ο Τόμ Λόκιερ μοιράστηκε στα social media τα νέα της υγείας του. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της Λούτον κατέρρευσε στο 60ο λεπτό του αγώνα με την Μπόρνμουθ για τη 17η αγωνιστική της Premier League, με την αναμέτρηση να διακόπτεται στο 65' (1-1). 

Ο Ουαλός έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει επαφή με το περιβάλλον. Πριν αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, ευχαρίστησε δακρυσμένος τον κόσμο και τους ζήτησε να συνεχίσουν να τραγουδούν για τον Λόκιερ

«Θα ήθελα απλώς να πω ότι τα πάω πολύ καλά και νιώθω ο εαυτός μου μετά την καρδιακή ανακοπή που έπαθα στο Μπόρνμουθ .Ο λόγος που τα πάω τόσο καλά οφείλεται στις ηρωικές ενέργειες των παικτών, του προσωπικού και των γιατρών. 

Νιώθω ευγνώμων που μου συνέβη αυτό περιτριγυρισμένος από αυτούς τους ήρωες. Μου έσωσαν τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε για μένα. Ενώ στεναχωριέμαι που δεν συμμετέχω, νιώθω περήφανος βλέποντας τους συμπαίκτες μου να συνεχίζουν τη μάχη χωρίς εμένα. 

Το μαχητικό πνεύμα που έχω δει στα τρία τελευταία παιχνίδια μου έδωσε την απαραίτητη ώθηση. Θα κάνω ό,τι μπορώ με όποιον τρόπο είναι δυνατό για να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα. Με ποια ιδιότητα μένει να φανεί, καθώς πρόκειται να μιλήσω με τους ειδικούς από το νέο έτος».