«Η Μπράιτον έχει από κοντά τον Κωνσταντέλια»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

«Η Μπράιτον έχει από κοντά τον Κωνσταντέλια»

Δημήτρης Χούπης 10:40 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 31.12.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Άγγλων η Μπράιτον έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική περίοδο τόσο του Ιανουαρίου όσο και του καλοκαιριού. Ο Έλληνας επιθετικός με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έχει κάνει αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης να τον έχουν από κοντά. 

Ένας από αυτούς είναι και η Μπράιτον. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της express οι «γλάροι» παρακολουθούν τον νεαρό διεθνή, εξαιτίας των τραυματισμών των Φατί, Μαρς και Ενσίσο. Ωστόσο πρώτο όνομα στη λίστα τους έχουν τον 19χρονο Γκανέζο της Νόρτζελαντ, Ιμπραχίμ Οσμάν, ο οποίος μετράει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. 

Παρόλα αυτά αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γκανέζο, κάτι που κάνει την αγγλική ομάδα να έχει από κοντά τον Σάβιο της Χιρόνα. Το γεγονός ωστόσο το ότι η ισπανική ομάδα ανήκει στο City Football Group (εκεί που ανήκει και η Μάντσεστερ Σίτι), κάνει την περίπτωσή του δύσκολη. 

Ο Κωνσταντέλιας είναι τρίτος στη σχετική λίστα, τον οποίο η ομάδα του Ντε Τσέρμπι παρακολουθεί στενά και μοιάζει πιθανό η περίπτωσή του να επανεξεταστεί. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε αποτελέσει πόλος έλξης της Μπράιτον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η αγγλική ομάδα δεν έκανε καμία πρόταση στον «δικέφαλο». 

Ο 20χρονος τη φετινή σεζόν μετράει εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.