Λουίς Ενρίκε για τη σχέση του με τον Εμπαπέ: «Δεν είμαστε κι αρραβωνιασμένοι, αλλά...» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Λουίς Ενρίκε για τη σχέση του με τον Εμπαπέ: «Δεν είμαστε κι αρραβωνιασμένοι, αλλά...» (vid)

Κώστας Τόπας 15:25 - 19.12.2023

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν στο Παρίσι σχετικά με την τεταμένη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη εντοπίσει τα πρώτα σημάδια μιας έντασης στη σχέση μεταξύ Κιλιάν Εμπαπέ και Λουίς Ενρίκε.  Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μίλησε αυτή την Τρίτη (19/12) την παραμονή του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Μετς (20/12, 22:00)

«Όπως πάντα, έχουμε μια τέλεια σχέση», διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Λουίς Ενρίκε για να συνεχίσει χαριτολογώντας: «Δεν είμαστε αρραβωνιασμένοι, αλλά σχεδόν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε», δήλωσε, πριν προσθέσει: «Ειδικά αυτός δεν θέλει».

Ο Λουίς Ενρίκε κατέληξε να ξαναβρεί τη σοβαρότητά του μετά από αυτό το αστείο, εκπλήσσοντας που το ζήτημα της σχέσης του με τον Κιλιάν Εμπαπέ έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Νέα «σαπουνόπερα» στην Παρί: Σε κρίση η σχέση Εμπαπέ - Ενρίκε!
LIGUE 1

13:17 - 19.12.2023

Νέα «σαπουνόπερα» στην Παρί: Σε κρίση η σχέση Εμπαπέ - Ενρίκε!

Η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως περνάει κρίση, με τον Γάλλο αστέρα να είναι εκνευρισμένος με τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ισπανού τεχνικού που αφορούν τις εμφανίσεις του.

«Είμαι πολύ κοντά με τους περισσότερους παίκτες μου, ήμασταν πάντα κοντά με τον Κιλιάν, από το στην αρχή κάνει αστεία, πάντα χαμογελάει. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είμαι ευχαριστημένος με αυτό και όχι μόνο με τον Κιλιάν, τους υπόλοιπους παίκτες, ακόμα κι αν ξέρω ότι αυτοί που παίζουν λίγο λιγότερο δεν είναι ευχαριστημένοι», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός των Παριζιάνων.