Το επιβεβαίωσε και ο Λουίς Ενρίκε: «Προφανώς το άμεσο μέλλον του Εμπαπέ δεν θα είναι εδώ» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

Prtscr

Το επιβεβαίωσε και ο Λουίς Ενρίκε: «Προφανώς το άμεσο μέλλον του Εμπαπέ δεν θα είναι εδώ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:19 - 06.03.2024

Ο Λουίς Ενρίκε επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέσσερις ημέρες μετά την αποχώρησή του στο ημίχρονο με τη Μονακό την περασμένη Παρασκευή, ο Κιλιάν Εμπαπέ Mbappé έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα αυτή την Τρίτη (05/03) κατά τη διάρκεια της ρεβάνς των «16» του Champions League εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Παριζιάνος αστέρας ήταν από τους πολυτιμότερους της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο γκολ και συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Ενώ η σχέση του με τον Λουίς Ενρίκε πρωταγωνιστεί στα γαλλικά Μέσα, ο Εμπαπέ ήθελε να μειώσει τις εντάσεις στο μικρόφωνο του Canal+: «Πώς πάνε τα πράγματα με τον Λουίς Ενρίκε; Πολύ καλά, πολύ καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα μαζί του, ακόμα κι αν ο κόσμος Μπορεί να πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα. Έχω πολλά προβλήματα, αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά», είπε ο Γάλλος αστέρας στο τέλος της συνάντησης.

Στο τελευταίο σφύριγμα, ο Εμπαπέ και ο Λουίς Ενρίκε αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον. «Ο Κιλιάν έχει ακόμα την ίδια επένδυση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα», εκμυστηρεύτηκε ο Ισπανός τεχνικός. «Σήμερα ήταν εξαιρετικός, έπαιξε για τους συμπαίκτες του. Είναι μια καλή στιγμή για όλους μας».

Ο εκπληκτικός Εμπαπέ έκλεισε εισιτήριο για την Παρί Σεν Ζερμέν στους «8» του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

23:58 - 05.03.2024

Ο εκπληκτικός Εμπαπέ έκλεισε εισιτήριο για την Παρί Σεν Ζερμέν στους «8» του Champions League

Με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν (2-1) και με συνολικό σκορ 4-1 πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

«Προφανώς το άμεσο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε την τακτική με άλλους παίκτες», κατέλεξε ο Ισπανός προπονητής.