Λουίς Ενρίκε: «Θέλουμε τον τίτλο όσο πιο γρήγορα γίνεται, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις»

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Λουίς Ενρίκε: «Θέλουμε τον τίτλο όσο πιο γρήγορα γίνεται, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μετά την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στη Μονπελιέ με 6-2.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απομένει να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο.

Όσο έχει κέφια, όμως, η ίδια και ο Κιλιάν Εμπαπέ θα σκορπάει και θέαμα. Για την 26η αγωνιστική της Ligue 1 οι πρωταθλητές Γαλλίας φιλοξενήθηκαν από τη Μονπελιέ.

Έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αποφάσισαν σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή, να παρουσιαστούν σοβαροί. Με τρία γκολ του Εμπαπέ, διέλυσαν τη Μονπελιέ με 6-2 και βρίσκονται πλέον στο +12 από τη δεύτερη Μπρεστ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την επικράτηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τόνισε πως «θέλουμε τον τίτλο όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χωρίς αμφιβολία ήταν μια φανταστική βραδιά. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά, πολύ σοβαρά και πήραμε το προβάδισμα πολύ γρήγορα. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στην άμυνα, αφήσαμε πάρα πολλές μεταβάσεις στον αντίπαλο και μπήκαν ξανά στο το παιχνίδι Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό, ανακτήσαμε το προβάδισμα και πιστεύω ότι ήμασταν ανώτεροι», ανέφερε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε.

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε πριν το ματς ότι αν καταφέρναμε να κερδίσουμε θα είχαμε 12 βαθμούς περισσότερους από τους δεύτερους στον πίνακα. Αυτό σημαίνει τέσσερις νίκες ενώ απομένουν οκτώ. Θέλουμε πολύ να γιορτάσουμε τον τίτλο όσο το δυνατόν συντομότερα και να σκεφτόμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που μας απομένουν για να αγωνιστούμε», κατέληξε.