Νέο σκάνδαλο για Ρουμπιάλες: Έκανε... ελιγμούς για να ευνοήσει την Μπαρτσελόνα - Το βίντεο που τον «καίει»!

Λουίς Ρουμπιάλες

i

© PrtScr

Νέο σκάνδαλο για Ρουμπιάλες: Έκανε... ελιγμούς για να ευνοήσει την Μπαρτσελόνα - Το βίντεο που τον «καίει»!

Πάνος Κορομηλάς 22:22 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 06.02.2024

Ένα βίντεο που «καίει» τον άλλοτε πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, που είχε κάνει παρέμβαση ώστε να αποφύγει τιμωρία ο Σέρχιο Μπουσκέτς πριν από Clasico, είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες βρίσκεται και πάλι στο πρσκήνιο. Και για ακόμη μία φορά όχι για καλό λόγο. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τα ισπανικά ΜΜΕ πριν λίγο καιρό, ο Λουίς Ρουμπιάλες χρησιμοποίησε τη θέση και την εξουσία του ως πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας για να ευνοήσει την Μπαρτσελόνα και να βοηθήσει τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Τι είχε κάνει ακριβώς; Είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου ο αμυντικός μέσος της καταλανικής ομάδας να γλιτώσει από τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών που θα τον άφηναν εκτός από ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα επικαλούνταν πρώην αντιπροέδρου της ομσπονδίας, Άνα Μουνιόθ, η οποία κατηγορούσε τον Ρουμπιάλες για παρεμβάσεις ώστε να αποφύγει ο Μπουσκέτς την ποινή, που θα τον άφηνε εκτός από το ντέρμπι. Και πλέον υπάρχει βίντεο με την τότε μαρτυρία της που κυκλοφορεί στα social mediα...

«Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε πειθαρχική διαδικασία εναντίον ενός παίκτη της Μπαρτσελόνα για μια δημόσια τοποθέτηση. Ο πρόεδρος Ρουμπιάλες μού ζήτησε να το αναβάλω στη γενική σύσκεψη που ήταν την επόμενη μέρα. Με προσέγγισε τόσο εκείνος όσο και το στενό περιβάλλον του και μου είπε ''θες με πυροβολήσεις στο πόδι; 

Ποια είσαι εσύ που θα κινηθείς πειθαρχικά εναντίον ποδοσφαιριστή;''. Δεν πίστευα στα αυτιά μου γιατί ήταν μια τυπική διαδικασία και γίνεται κάθε εβδομάδα. ΟΡουμπιάλες μού είπε λίγες μέρες αργότερα ότι θα διεξαγόταν το Clasico στο πρωτάθλημα και ο παίκτης θα μπορούσε να τιμωρηθεί έως και τέσσερις αγωνιστικές.

Eξαλλος ο Τσάβι: «Πληρώνουμε το τίμημα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, αν πω περισσότερα θα με σκοτώσεις ξανά»
LA LIGA

13:30 - 04.02.2024

Eξαλλος ο Τσάβι: «Πληρώνουμε το τίμημα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, αν πω περισσότερα θα με σκοτώσεις ξανά»

Ο Τσάβι πιστεύει ότι είναι εντελώς γελοίο που αποβλήθηκε ο Βίτορ Ρόκε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές και μέσω των δηλώσεων του θέλησε τονίσει ότι υπάρχει σχέδιο εναντίον της ομάδας του ως αποτέλεσμα της υπόθεσης Νεγκρέιρα.

Τότε του είπα ''και ποιο είναι το πρόβλημα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Ό,τι αποφασίσει η Επιτροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μουνιόθ, ενώ μετά ρωτήθηκε για το όνομα του ποδοσφαιριστή και απάντησε: «Το ματς ήταν Clasico για το πρωτάθλημα και ο παίκτης ήταν ο Σέρχιο Μπουσκέτς».