Συγκλονίζει ο Λουίς Σουάρες: «Πριν τους αγώνες παίρνω χάπια και κάνω ένεση στον εαυτό μου»

Λουίς Σουάρες

i

PrtScr

Συγκλονίζει ο Λουίς Σουάρες: «Πριν τους αγώνες παίρνω χάπια και κάνω ένεση στον εαυτό μου»

Κώστας Τόπας 09:21 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 05.12.2023

Ο Λουίς Σουάρες συγκλόνισε με τα λόγια του για τις σωματικές δυσκολίες που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Η Γκρέμιο κέρδισε (1-0) τη Βάσκο ντα Γκάμα, με το μοναδικό γκολ να το σημειώνει ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους φιλάθλους της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο 36χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του και πρόκειται να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, μίλησε για το μέλλον και τόνισε τις δυσκολίες που έχει βιώσει για να συνεχίσει την καριέρα του. 

«Αυτό που μιλάει είναι το σώμα μου και ο πόνος που νιώθω σε καθημερινή βάση είναι πολύς. Έχω κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζω και να λέω αρκετά». Αργότερα, σε συνέντευξή του στο Radio 890 Sport, ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα είχε έναν ακόμα πιο συγκινητικό απολογισμό. 

«Τις μέρες πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και πριν από το παιχνίδι πρέπει να κάνω ένεση στον εαυτό μου. Αν δεν το κάνω αυτό, δεν θα μπορώ να παίξω. Πρέπει να σκεφτώ ότι αν συνεχίσω έτσι κέρδισα. Δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου σε πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες στιγμές του πρωινού είναι πολύ οδυνηρές. 

Όποιος με βλέπει πιστεύει ότι είναι αδύνατο να παίξω ένα παιχνίδι. Ο γιος μου μου ζητάει να να παίξω μαζί του και δεν μπορώ», είπε ο Ουρουγουανός διεθνής, ο οποίος πέτυχε φέτος 27 γκολ και 17 ασίστ σε 53 παιχνίδια για την Γκρέμιο.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!