Ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε την Γκρέμιο με δάκρυα και με ιστορικό ρεκόρ (vids)

Λουίς Σουάρες

i

PrtScr

Ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε την Γκρέμιο με δάκρυα και με ιστορικό ρεκόρ (vids)

Κώστας Τόπας 09:04 - 04.12.2023

Ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε με δάκρυα την Γκρέμιο, αφού πρώτα σκόραρε κι έφτασε τα συνολικά τα 555 τέρματα στην πλούσια καριέρα του.

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 1-0 της Γκρέμιο επί της Βάσκο ντα Γκάμα το βράδυ της Κυριακής (03/12). Μετά το σφύριγμα της λήξης του επιδοκιμάστηκε όρθιοι από το κατάμεστο πλήθος. Μαζί του στο γήπεδο βρέθηκε και η οικογένειά του για το τελευταίο αντίο. 

Οι δύο γιοι του Σουάρες - ο Μπέντζαμιν και ο Λαούτι - και η κόρη του Ντελφίνα έτρεξαν στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσουν, προτού έρθει μαζί τους η σύζυγός του Σοφία.

«Ένα όμορφο κεφάλαιο της ιστορίας μας γράφτηκε από εσένα», έγραψε ο σύλλογος της Βραζιλίας στα social media. «Όπου κι αν είσαι, θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».

Η Γκρέμιο πρόσθεσε: «Δεν ήταν όνειρο... αντίο στον πρωταγωνιστή αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας μας: Νίκη, γκολ και ιδιαίτερο μήνυμα για σένα». Ο Λουίς Σουάρες με το γκολ που πέτυχε στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Γκρέμιο, φτάνοντας συνολικά τα 555 τέρματα στην πλούσια καριέρα του.

Ο 36χρονος επιθετικός είναι πλέον ελεύθερος και πιστεύεται ότι θα ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Αυτό θα τον έβλεπε να επανενώνεται με τους πρώην συμπαίκτες της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

«Μπορώ να νιώσω πόνο, το σώμα μου μιλάει για μένα. Θέλω να το απολαύσω και μετά να αποφασίσω μόνος μου μετά από μια μακρά καριέρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, να απολαύσω την οικογένειά μου… τότε η μοίρα θα μάθει πού θα είμαι στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Λουίς Σουάρες.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!