Ο Ντόουγκλας Κόστα θέλει σαν «τρελός» να επιστρέψει στη Γιουβέντους

Ο Ντόουγκλας Κόστα θέλει σαν «τρελός» να επιστρέψει στη Γιουβέντους

Ο Ντόουγκλας Κόστα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γιουβέντους, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει «στρατιώτης» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ντόουγκλας Κόστα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στη Γιουβέντους

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πρόσφατα εξέφρασε τη γνώμη του μιλώντας στον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, επιθυμεί να παίξει ξανά για τον ιταλικό σύλλογο γιατί θέλει να πάει τη Γιουβέντους στο επίπεδο που τις αξίζει. Μάλιστα ο Κόστα τόνισε πως θα ήθελε να γίνει «στρατιώτης» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Γκρέμιο το 2021 και είχε ένα πέρασμα που σημαδεύτηκε από διαμάχες και το οποίο κορυφώθηκε με τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Serie B του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους υπέγραψε με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που αγωνίζεται στο MLS μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Την τρέχουσα σεζόν ο επιθετικός συμμετείχε σε μόλις τέσσερις αγώνες και αθροίζει 107 λεπτά στο γήπεδο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο 33χρονος: 

«Η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω πίσω στη Γιουβέντους, να βοηθήσω και να παλέψω με τους παίκτες. Να φέρω τη Γιούβε στο επίπεδο που αξίζει. Ο ατζέντης μου είναι σε επαφή με όλους τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένης της Γιουβέντους. 

Θα ήθελα να νιώσω ξανά το πώς είναι να παίζεις μπεοστά στον κόσμο της Γιουβέντους ξανά. Ελπίζω να είμαστε ξανά μαζί σύντομα, να παλέψουμε μαζί για τα όνειρά μας. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, υπό τον έλεγχο του κύριου Αλέγκρι μπορεί να παλέψει για τα πάντα και θέλω να είμαι ένας από τους στρατιώτες του για να κατακτήσουμε όλα», δήλωσε ο Κόστα.