Με την ανανέωσή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκ Σο μπήκε στο Top-5 των πιο ακριβοπληρωμένων αμυντικών στην Premier League

Λουκ Σο

i

Λουκ Σο/©Twitter: Manchester United

Με την ανανέωσή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκ Σο μπήκε στο Top-5 των πιο ακριβοπληρωμένων αμυντικών στην Premier League

Κώστας Τόπας 14:46 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 04.04.2023

Ο Λουκ Σο έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αμυντικούς στην Premier League. αφού υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουκ Σο έδωσε οριστικά τα χέρια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια για τέσσερα χρόνια. Ετσι θα παραμείνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το 2027.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέλεξαν να ενεργοποιήσουν την επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο τον Δεκέμβριο, αλλά με τη συμφωνία του να λήγει το 2024, ο σύλλογος κινήθηκε γρήγορα για να τον δεσμεύσει περαιτέρω μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, ο Σο είπε: «Πριν από εννέα χρόνια, υπέγραψα σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένος που επεκτείνω την παραμονή μου. Έχω μεγαλώσει πάρα πολύ από τότε που ήρθα στο Μάντσεστερ πριν από τόσα χρόνια, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης, ξέρω τι χρειάζεται για να πετύχεις σε έναν σύλλογο σαν αυτόν».

Ο Άγγλος διεθνής ανταμείφθηκε για την καλή του φόρμα υπό τον Έρικ τεν Χαχ με μια σημαντική αύξηση μισθού, που λέγεται ότι ανέβασε το συνολικό πακέτο αποδοχών του στις 230.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Star.

Οι υψηλές του αμοιβές τον τοποθετούν στην τέταρτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους αμυντικούς στη λίστα της Premier League. Προηγουμένως ήταν ένατος στην κατάταξη, αλλά έχει πλέον περάσει μπροστά από τον συμπαίκτη του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος λέγεται ότι κερδίζει 216.458 ευρώ την εβδομάδα.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ράφαελ Βαράν, ο οποίος κερδίζει 389.362 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Τζον Στόουνς της Μάντσεστερ Σίτι και ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ της Liverpool ακολουθούν με 286.315 ευρώ την εβδομάδα και 251.957 ευρώ την εβδομάδα αντίστοιχα.