Οι 10 μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες στην καριέρα του Λουκάκου μέσα σε 40'' (vid)

Ρομέλου Λουκάκου

i

©PrtScr twitter

Οι 10 μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες στην καριέρα του Λουκάκου μέσα σε 40'' (vid)

Κώστας Τσιακλής 16:06 - 11.06.2023

Ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων δείχνει τις 10 μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες μέχρι τώρα στην καριέρα του Ρομέλου Λουκάκου.

Η Ίντερ ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League και έτσι δεν μπόρεσε να κατακτήσει το 4ο της τρόπαιο στη διοργάνωση. Αναμφίβολα, η στιγμή του αγώνα ήταν η ευκαιρία του Ρομέλου Λουκάκου στο 88’, με τον Βέλγο επιθετικό να αστοχεί από κοντά και να γίνεται ο μοιραίος για τους «νερατζούρι».

Ο 30χρονος είναι ο μοιραίος της Ίντερ, όπως ήταν και στο Μουντιάλ του Κατάρ για την εθνική Βελγίου. Ο φορ της Ίντερ στο 70' άθελά του στέρησε το 1-1 από τον Ντι Μάρκο ενώ στο 88' ήταν η σειρά του ίδιου να σπαταλήσει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Σε γέμισμα ο Γκόσενς βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Λουκάκου κι αυτός στη μικρή περιοχή με νέα κεφαλιά και με ολόκληρη την εστία κενή μπροστά του σημάδεψε τον Έντερσον!

Ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δείχνει τις δέκα μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες του Λουκάκου μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Στο νούμερο 10 ήταν η κεφαλιά του στην περσινή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 για τα προημιτελικά του Champions League.

Στις θέσεις 8 και 9 βρίσκουμε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχε με την Εθνική Κροατίας στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο που άφησαν και την ομάδα του εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων. Στην 7η θέση είναι μια κοντινή προβολή σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Στόουκ ενώ στην 6η είναι άλλη μια με την Εθνική Βελγίου σε παιχνίδι με τη Γερμανία.

Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:30 - 11.06.2023

Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μοιραίος του τελικού του Champions League αφού σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Ίντερ. Το twitter ήταν αμείλικτο και «έκραξε» τον Βέλγο επιθετικό.

Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στην Αγγλία συνέχιστηκε σε ματς των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν πάρει τη σκυτάλη η Ίντερ. Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία σύμφωνα με το βίντεο είναι σε ματς των «μπλε» με τη Σαουθάμπτον στο «Στάνφορντ Μπριτζ».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: