Πρόεδρος Ίντερ: «Αποδώσαμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, είμαι περήφανος»

Στίβεν Ζανγκ

i

©print screen

Πρόεδρος Ίντερ: «Αποδώσαμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, είμαι περήφανος»

Κώστας Τσιακλής 11:46 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 11.06.2023

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης και της μεγάλης προσπάθειας που καταβλήθηκε στον τελικό του Champions League.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, μίλησε μετά το τέλος του τελικού του Champions League και δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του ενώ έδωσε και τα συγχαρητήρια του στη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τροπαίου. Επιπλέον αναφέρθηκε και στο μέλλον του μοιραίου, Ρομέλου Λουκάκου.

Η Ίντερ το πάλεψε όμως ηττήθηκε στον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (1-0). Οι «νερατζούρι» μπήκαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση όμως πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και έβαλαν δύσκολα στους «πολίτες». Μάλιστα οι Ιταλοί είχαν κλασικές ευκαιρίες για να βγουν αυτοί νικητές ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του αφού έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του μοιραίου της αναμέτρησης, Ρομέλου Λουκάκου.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι ο Κινέζος επιχειρηματίας είπε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ τη Σίτι γιατί έκαναν μια σπουδαία σεζόν. Ταυτόχρονα όμως είμαι πολύ περήφανος που η Ίντερ έφτασε εδώ. Η εμφάνισή μας στον τελικό επιβεβαίωσε πόσο δυνατοί είμαστε. Πριν τον αγώνα όλοι έλεγαν πόσο μεγάλο αουτσάιντερ είμαστε, αλλά εμείς αποδώσαμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι πραγματικά περήφανος.

Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά από αυτή τη σεζόν. Η πορεία μας μέχρι τον τελικό και η πολύ καλή μας παρουσία σε αυτόν είναι μια πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και για να τα πάμε ακόμη καλύτερα του χρόνου θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά».

Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:30 - 11.06.2023

Ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος της Ίντερ και το twitter τον «έκραξε» για τα καλά (vids)

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μοιραίος του τελικού του Champions League αφού σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Ίντερ. Το twitter ήταν αμείλικτο και «έκραξε» τον Βέλγο επιθετικό.

Στη συνέχεια ο Ζανγκ κλήθηκε να σχολιάσει και το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου αφού ο δανεισμός του Βέλγου από την Τσέλσι ολοκληρώνεται. Ο 30χρονος φορ ήταν ο μοιραίος του τελικού αφού απώλεσε μια τέραστια ευκαιρία στο 88’. «Ο Λουκάκου έδειξε ότι έχει δεθεί με την Ίντερ, είναι σπουδαίος παίκτης. Αλλά ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και περιμένουμε να δούμε τι θέλουν να κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στίβεν Ζανγκ.