Λουντογκόρετς: «Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Ντεσπόντοφ - Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη προσφορά»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© PrtScr

Λουντογκόρετς: «Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Ντεσπόντοφ - Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη προσφορά»

Στην ανακοίνωση της παραχώρησης του Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, οι Βούλγαροι ανέφεραν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την καλύτερη προσφορά για την αγορά του παίκτη.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του Βούλγαρου εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 77.

Την ίδια ώρα, η Λουντογκόρετς επισημοποίησε την αποχώρηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, με την ομάδα της Βουλγαρίας στην ανακοίνωση να κάνει λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από διαφορετικές χώρες για τον Βούλγαρο εξτρέμ. Μάλιστα, οι Βούλγαροι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο Δικέφαλος ήταν αυτός που κατέθεσε την καλύτερη προσφορά και βγήκε «νικητής» στη μάχη της διεκδίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λουντογκόρετς:

«Άλλη μια μεγάλη πώληση ολοκλήρωσε η Λουντογκόρετς. Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος μας κατέληξε σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για την πώληση του την Κυριακή (3/8), με τον Ντεσπόντοφ να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Αρκετοί σύλλογοι από διάφορες χώρες ενδιαφέρθηκαν για τον Κίριλ, αλλά τελικά η καλύτερη προσφορά έφτασε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη πώληση της Λουντογκόρετς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά την πώληση του Ιγκόρ Τιάγκο στην Κλαμπ Μπριζ. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα, ο Ντεσπόντοφ πραγματοποίησε 129 συμμετοχές, 39 γκολ, 55 ασίστ. Η εξαιρετική του απόδοση και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά του έδωσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:54 - 04.09.2023

Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Ηράκλειο, ενώ για ακόμη μία φορά δέχτηκε γκολ από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η συνεισφορά του την περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, με 19 γκολ και 22 ασίστ, όντας βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Βουλγαρίας, καθιστώντας το αγαπημένο «παιδί» της κερκίδας. Έτσι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ολοκληρώνει τη θητεία του στους «αετούς», με τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, ενώ αναδείχθηκε δύο συνεχόμενες φορές Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς. Σε ευχαριστούμε Κίριλ, και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ελπίζουμε να σε δούμε ξανά με την πράσινη φανέλα».