Λουτσέσκου: «Αυτήν την ομάδα θεωρώ φαβορί για το Europa League»

Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Αυτήν την ομάδα θεωρώ φαβορί για το Europa League»

Ο πατέρας του Ράζβαν, Μιρτσέα Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρόοδο που υπάρχει στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ποιον θεωρεί φαβορί στο Europa League φέτος.

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μίρτσεα, μίλησε σε ΜΜΕ της Ιταλίας για την πρόοδο του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς φέτος να θυμίσουμε πέντε ομάδες βρίσκονται στα ημιτελικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Ρουμάνος τεχνικός επίσης δεν παρέλειψε να δώσει μία πρόβλεψη για τη φετινή κατάκτηση του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου: 

«Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν είναι εύκολο να κερδίζεις παίζοντας καλά και οι ιταλικές ομάδες πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα αλλά έδειξαν και καλό πρόσωπο με αρκετή ποιότητα στο παιχνίδι τους. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση το οποίο θα έχει σημαντικές και ωφέλιμες συνέπειες, μιας και όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να έρχονται στην Serie A».

«Στο Europa League βλέπω τη Ρόμα να τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο Μουρίνιο έχει γίνει πιο ισορροπημένος τα τελευταία χρόνια αλλά οι ομάδες του πλέον δείχνουν πιο σκληρές και ο τρόπος που ανέτρεψαν την κατάσταση με την Φέγενορντ, τα λέει όλα. Για μένα είναι φαβορί για την κατάκτηση, ακόμα και συγκρίνοντάς την με την Γιουβέντους».

Special One: Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...
EUROPA LEAGUE

09:29 - 21.04.2023

Special One: Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...

Με την Ρόμα να προσπερνάει το εμπόδιο της Φέγενορντ στην παράταση και να βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League, ο Μουρίνιο είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον 30ό τελικό της προπονητικής του καριέρας, κάτι που θα ζήλευαν σίγουρα αρκετοί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπάρχουν ιταλικές ομάδες, αφού εκτός των Ρόμα, Γιουβέντους στο Europa League υπάρχει η Φιορεντίνα στο Europa Conference League, ενώ στο Champions League υπάρχουν οι, Μίλαν και Ίντερ.