Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα»

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:29 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 07.12.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε ένταση και αποφασιστικότητα.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με σκορ 1-0 του μαχητικού Βόλου στην πρώτη τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Στέφαν Σβαμπ με εκτέλεση πέναλτι στο 45+2' πέτυχε το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε ένταση και αποφασιστικότητα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: 

«Η νίκη είναι νίκη. Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε ψηλή ένταση και μπορεί να έρθει και ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί η ομάδα ήταν σοβαρή. Μας έλειπε η περισσότερη ένταση. Ήρθαμε να παίξουμε με συγκέντρωση αλλά χωρίς αποφασιστικότητα και κίνητρο», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Για το αν η απεργία των διαιτητών κόψει το ρυθμό της ομάδας του τόνισε, ο Λουτσέσκου δήλωσε: «Δεν ξέρω για τον ρύθμό. Έχουμε ένα ακόμη ματς μετά από μια εβδομάδα, σίγουρα δεν κρίνει κάτι αλλά και πάλι θέλουμε να παίξουμε για να πάρουμε το τρίποντο κόντρα στην Ελσίνκι. Ίσως μας δώσει την ευκαιρία να μπουν σε πιο έντονο ρυθμό παίκτες που έλειπαν καιρό όπως ο Μάρκος Αντόνιο».