Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Λυών μέσω της διαδικασίας των πέναλτι

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Λυών μέσω της διαδικασίας των πέναλτι

Δημήτρης Χούπης 23:54 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 28.02.2024

Η Λύων επικράτησε με 4-3 του Στρασβούργου (0-0 κ.δ.) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η Λυών πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας επί του Στρασβούργου επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κ.δ.).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ρυθμό, αφού το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η μόνη καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτό ήταν ένα σουτ του Μπενράχμα στο 7', το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Από εκεί και έπειτα η Λυών είχε την κατοχή αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα την εστία του Στρασβούργου.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ, αλλά η αστοχία συνεχίστηκε. Μεγαλύτερη στιγμή για τη Λυών ήταν στο 52ο λεπτό όταν ο Κακιερέ, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια.

Σε λίγο θα πάρει όλη τη... Μαδρίτη: Αυτό είναι το μυθικό μπόνους Ρεάλ στον Εμπαπέ για τη Χρυσή Μπάλα
LA LIGA

17:04 - 24.02.2024

Σε λίγο θα πάρει όλη τη... Μαδρίτη: Αυτό είναι το μυθικό μπόνους Ρεάλ στον Εμπαπέ για τη Χρυσή Μπάλα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να έχει ετοιμάσει ακόμα και μπόνους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Γάλλο, με το ποσό να... ζαλίζει.

Ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους, κυρίως από αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 83ο λεπτό η Λυών έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Μπενράχμα κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου εκεί η Λυών πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 4-3.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ