Το «κρυφό» μουσικό ταλέντο του Λευτέρη Λύρατζη (vid)

Λευτέρης Λύρατζης

i

© Intime

Το «κρυφό» μουσικό ταλέντο του Λευτέρη Λύρατζη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:02 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 07.12.2023

Ο Λευτέρης Λύρατζης του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν άριστο παίκτη ποντιακής λύρας, όπως έγινε γνωστό μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Η φετινή σεζόν για τον Λευτέρη Λύρατζη δεν κυλάει ιδανικά. Από τα μέσα της περασμένης χρονιάς, κάποιοι τραυματισμοί που τον άφησαν νοκ άουτ για αρκετό χρονικό διάστημα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο κι έτσι πλέον ο νεαρός μπακ δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου. Όπως διαπιστώθηκε, εκτός από ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ο Λευτέρης Λύρατζης έχει εξελιχθεί σε άριστος παίκτης ποντιακής λύρας.

Ο 23χρονος έπαιξε σε μαγαζί και τον συνόδεψαν τραγουδιστικά οι Αχιλλέας Βασιλειάδης και Γιώργος Στεφανίδης. Στη σχετική ανάρτηση που κυκλοφόρησε αναφέρεται: 

«Συνηθίζουμε να λέμε: ΄΄Άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη΄΄. Το βίντεο που ακολουθεί αναιρεί τα παραπάνω. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του μεγάλου ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης και το όνομα έχει, αλλά και τη χάρη. Τον συνοδεύουν τραγουδιστικά οι Αχιλλέας Βασιλειάδης και Γιώργος Στεφανίδης».