Η φανέλα του Κωνσταντέλια τέθηκε σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© PrtScr

Η φανέλα του Κωνσταντέλια τέθηκε σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:57 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 07.12.2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προχώρησαν σε μία σπουδαία ενέργεια.

Η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην πρόσφατη αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό αποτέλεσε ξεχωριστή!

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Δικέφαλος έστησε «πάρτι» κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και με σκόρερ τους Μουργκ (2), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ και Ράφα Σοάρες πανηγύρισε ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα (5-0).

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες από το «charity idols», η φανέλα του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον αγώνα με τους Σερραίους τέθηκε σε δημοπρασία για καλό σκοπό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το charity idols:

«O Γιάννης Κωνσταντέλιας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκονται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των 4 παιδιών (Ασπασία, Μυρτώ, Άγγελο, Γιώργο) και προσφέρουν την φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του Γιάννη από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com».

Ο Κωνσταντέλιας «λύθηκε» στα γέλια με το... φάουλ σε πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Κωνσταντέλια (27΄), Ράφα (43΄) και Σάστρε (57΄), στην αναμέτρηση για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League. Μεγάλο κέρδος για τους γηπεδούχους εκτός από τη νίκη ήταν και η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο, που πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά.

Ένα από τα ιδιαίτερα highlights της αναμέτρησης, ήταν η απίθανη αντίδραση του Γιάννη Κωνσταντέλια σε ένα... φάουλ. Συγκεκριμένα, ο νεαρός σούπερ σταρ επιδίωξε να σπρώξει τον πρώην του συμπαίκτη και πλέον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Σίντκλεϊ Φερέιρα, και στη συνέχεια «λύθηκε» στα γέλια με την απόφαση του διαιτητή να δώσει φάουλ.

Δείτε το βίντεο: