Διπλό τετράδας για τη Λιλ που... επανέφερε τη Λυών στην φετινή «πικρή» πραγματικότητα
i

©printscreen

Διπλό τετράδας για τη Λιλ που... επανέφερε τη Λυών στην φετινή «πικρή» πραγματικότητα

Ιάσονας Τσίλης 23:41 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 26.11.2023

Η Λιλ επικράτησε 2-0 της Λυών και επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την φετινή της εξαιρετική πορεία. Παραμένει τελευταία η Λυών που δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει το «διπλό» στην Βρετάνη κόντρα στη Ρεν.

Η Λυών ήθελε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας της Ligue 1, ωστόσο υπέκυψε στην ανώτερη Λιλ, η οποία πλησίασε στον πόντο την τρίτη Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27', με τον Γιαζίτσι να βρίσκει τον Ντέιβιντ, ο οποίος εκτέλεσε άψογα και άνοιξε το σκορ για τη Λιλ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο Σάντος πέτυχε ένα απίθανο γκολ, στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» από τα όρια της περιοχής. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR για πιθανό οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ωστόσο τελικά μέτρησε κανονικά και η Λιλ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Λυών προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και απώλεσε μοναδική ευκαιρία στο 58', όταν ο Καντεβέρε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεβαλιέ σε τετ α τετ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε απότομα από εκεί και έπειτα και το 2-0 της Λιλ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφήνοντας τη Λυών τελευταία με επτά βαθμούς και φέρνοντας τη Λιλ μόλις ένα βαθμό από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Sportal Sunday Live με όλο το ρεπορτάζ & είδηση για Πετρούσεφ - Ολυμπιακό