Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έπεσε στον Μπερνάρντο Σίλβα: «Τι έχεις να πεις για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;» (vid)

Μπερνάρντο Σίλβα

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έπεσε στον Μπερνάρντο Σίλβα: «Τι έχεις να πεις για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;» (vid)

Κώστας Τόπας 15:38 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 29.05.2024

Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της Premier League με ρεκόρ, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ».

Όπως συνήθως, η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τη φόρμα της στο τέλος της σεζόν και ξεκίνησε ένα απίστευτο αήττητο για να κερδίσει την Άρσεναλ και να την αφήσει στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς διαφορά. Όμως, μέρες μετά την κατάκτηση της Premier League, ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησίασε τον Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ βρισκόταν σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων και ψώνιζε τα απαραίτητα για τον σκύλο του.

Το τεράστιο ποσό που πρέπει να καταβάλει η Σίτι για να σωθεί από τις 115 παραβιάσεις
PREMIER LEAGUE

12:23 - 19.05.2024

Το τεράστιο ποσό που πρέπει να καταβάλει η Σίτι για να σωθεί από τις 115 παραβιάσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι ερευνάται για 115 παραβιάσεις των κανόνων οικονομικής και βιωσιμότητας της Premier League. Ωστόσο, θα μπορούσε να γλιτώσει πιθανές κυρώσεις αν κι εφόσον καταβάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό...

Ο οπαδός ρώτησε τον πρώην εξτρέμ της Μονακό: «Μπερνάρντο τι έχεις να πεις για τις 115 κατηγορίες;» Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ήταν στο τηλέφωνό του εκείνη τη στιγμή, δεν απάντησε στον οπαδό, αλλά φάνηκε να έχει ένα χαμόγελο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο (25/05, 17:00) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Η Σίτι μπορεί να κερδίσει το νταμπλ αν καταφέρει να επικρατήσει των «κόκκινων διαβόλων».

Οσον αφορά τις 115 κατηγορίες, που αντιμετωπίζει η Σίτι από την Premier League αναμένεται να διεξαχθεί ακρόαση τους επόμενες μήνες, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να είναι εξαιρετικά σίγουροι ότι θα κερδίσουν την υπόθεση. Οι οκτώ φορές πρωταθλητές της Premier League κατηγορούνται για παραβίαση των κανόνων μεταξύ της περιόδου εννέα ετών μεταξύ 2009 και 2018.

Εάν κριθεί ένοχη έχει προταθεί ότι η Σίτι θα μπορούσε να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, όπως έγινε με τις Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, ένα νέο ρεπορτάζ από τους «Times» υποστηρίζει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει διαβεβαιωθεί από την διοίκηση της Σίτι ότι ο σύλλογος θα απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.