Ο Μαγκουάιρ αντεπιτίθεται: «Έγινε πολύς ντόρος για μένα»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

PrtScr

Ο Μαγκουάιρ αντεπιτίθεται: «Έγινε πολύς ντόρος για μένα»

Κώστας Τόπας 14:21 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 13.11.2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο 30χρονος αμυντικός έχει πάρει ξανά φανέλα βασικού από τον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είδε στην αρχή της σεζόν να χάνει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον όμως ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαχ. Ξεκίνησε μάλιστα εναντίον της Λούτον για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Premier League, το περασμένο Σάββατο. 

«Έπαιξα μερικά παιχνίδια πέρυσι, αλλά όχι όσα θα ήθελα», είπε αρχικά ο Μαγκουάιρ στο «BBC». «Είχα δύο ή τρεις ευκαιρίες να παίξω μερικά ματς, αλλά αρρώστησα και τραυματίστηκα δύο φορές, έτσι δεν μπήκα ποτέ στον ρυθμό και δεν μπήκα ποτέ σε αγώνες όπου θα μπορούσα να αποδείξω τον εαυτό μου στον προπονητή».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε πρόταση από τη Γουέστ Χαμ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Μαγκουάιρ παρέμεινε στην «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ. «Μου αρέσει πολύ να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και ήμουν πρόθυμος να μείνω και να παλέψω για τη θέση μου. Έγινε πολύς λόγος για μένα γιατί δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι, αλλά έπαιξα καλά για τη χώρα μου, πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πάντα πίστευα ότι η φόρμα μου ήταν καλή. Αυτός ο σύλλογος απαιτεί ανταγωνισμό για θέσεις και αυτό το έχουμε στη θέση μου».

Μετά τη διακοπή πρωταθλημάτων, ο πρώην αμυντικός της Λέστερ και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί την Έβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!