Με γκολ στο 90+4' ο Μακεδονικός επικράτησε του Αλμωπού

Μακεδονικός - Αλμωπός Αριδαίας

i

©intime

Με γκολ στο 90+4' ο Μακεδονικός επικράτησε του Αλμωπού

Sportal newsroom 17:13 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 07.04.2023

Χάρη στο γκολ του Τσουκάνη στο 90+4΄ ο Μακεδονικός επικράτησε με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Μεγάλη νίκη (1-0) ενόψει της συνέχειας πέτυχε ο Μακεδονικός επί του Αλμωπού Αριδαίας για την 19η αγωνιστική της Super League 2. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Στυλιανός Τσουκάνης στο 90+4'. Ο Έλληνας αμυντικός εκτέλεσε πέναλτι, ο τερματοφύλακας το απέκρουσε, αλλά ο παίκτης του Μακεδονικού πήρε το ριμπαόυντ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Με αυτή τη νίκη ομάδα της Νεάπολης ανέβηκε στην έβδομη θέση με 24 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι έχει γλιτώσει οποιοδήποτε πρόβλημα υποβιβασμού, καθώς είναι οχτώ πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα ο Αλμωπός μπορεί να μπει σε μπελάδες σε περίπτωση που κερδίσει ο Ηρακλής Λάρισας τον Διαγόρα Ρόδου, καθώς η μεταξύ τους διαφορά είναι πέντε πόντοι. 

Το πρώτο ματς της ημέρας μεταξύ της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ διακόπηκε, λόγω επεισοδίων. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι οπαδοί της ομάδα του Βόλου κινήθηκαν προς τους φιλάθλους της Λάρισας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν μάχες σώμα με σώμα. Το παιχνίδι παρόλα αυτά διακόπηκε τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια. 

Όταν ο διαιτητής του ντέρμπι, Ντελ Θέρο Γκράντε έδειξε δεύτερη κίτρινη, αλλά όχι κόκκινη κάρτα! (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:30 - 07.04.2023

Όταν ο διαιτητής του ντέρμπι, Ντελ Θέρο Γκράντε έδειξε δεύτερη κίτρινη, αλλά όχι κόκκινη κάρτα! (vid)

Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, που θα διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, έχει κάνει μια απίστευτη γκάφα φέτος...

Με την παρέμβαση των ΜΑΤ τα πράγματα ηρέμησαν, αλλά το ματς δεν συνεχίστηκε, καθώς υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα να εκκενωθεί το Πανθεσσαλικό, κάτι που δεν έγινε, αφού υπήρξαν οπαδοί της Λάρισας στο γήπεδο.