« Η Λέστερ στο κόλπο για την απόκτηση του Μανδά»

Χρήστος Μανδάς

i

/©Photo by Giampiero Sposito/Getty Images

« Η Λέστερ στο κόλπο για την απόκτηση του Μανδά»

Δημήτρης Χούπης 14:38 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 29.05.2024

Η Λέστερ, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, είναι ακόμα μία ομάδα που έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά.

Ο Χρήστος Μανδάς με τις εμφανίσεις του με τη Λάτσιο έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων από την Ευρώπη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ, πήρε τη θέση του και έχει εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία στο... έπακρο.

Κάπως έτσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι δύο από αυτές. Ωστόσο οι δύο «αιώνιοι» του Μάντσεστερ δεν αποτελούν, όπως φαίνεται, τις μόνες δύο αγγλικές ομάδες. Αφού σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία η Λέστερ έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ.

Μάλιστα σύμφωνα με το Corriere dello Sport οι «αλεπούδες» ήρθαν σε επικοινωνία με τη Λάτσιο για τον Μανδά, η οποία τον κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ατζέντης του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Ντιέγκο Ταβάνο σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει σε ιταλικό Μέσο ανέφερε ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ προειδοποίησε και τη Λάτσιο για να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή. Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Όσο για την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου πορτιέρε: «Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή».