Εξαλλος ο Μανέ με Γερμανό δημοσιογράφο: «Με "σκοτώνεις" κάθε μέρα και τώρα θες να σου μιλήσω;» (vid)

Σαντιό Μανέ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Μανέ με Γερμανό δημοσιογράφο: «Με "σκοτώνεις" κάθε μέρα και τώρα θες να σου μιλήσω;» (vid)

Κώστας Τόπας 10:48 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 24.07.2023

Εξαλλος έγινε ο Σαντιό Μανέ με Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος προσπάθησε να εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για το μέλλον του.

Το αθλητικό μέλλον του Σαντιό Μανέ εγείρει πολλά ερωτηματικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός εξακολουθεί να είναι παίκτης του Μονάχου, ωστόσο η Αλ Νασρ φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον πρώην αστέρα της Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να καταθέσει πρόταση ώστε να τον αποκτήσει.

Στην Μπάγερν είναι θετικοί στην παραχώρηση του 31χρονου επιθετικού, μιας και κατάφερε να πείσει τους Βαυαρούς με τις εμφανίσεις του. Εκτός από τις πιέσεις που δέχεται από τον σύλλογό του, ο Μανέ δεν έχει γλιτώσει κι από τον γερμανικό Τύπο, ειδικά μετά την υπόθεση του Λερόι Σανέ, η οποία κατάφερε καίριο πλήγμα στην εικόνα του.

Στη μικτή ζώνη, ένας Γερμανός δημοσιογράφος προσπάθησε να εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για το μέλλον του, ωστόσο ο Μανέ δεν ήταν πρόθυμος να απαντήσει και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του: «Με σκοτώνεις κάθε μέρα και θέλεις να σου μιλήσω τώρα;», του είπε συγκεκριμένα καθώς περνούσε από μπροστά του.

Έκρηξη Ποστέκογλου για Γερμανό ρεπόρτερ – Εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν και τυπωμένο το «9» με το όνομα του Χάρι Κέιν
PREMIER LEAGUE

20:03 - 22.07.2023

Έκρηξη Ποστέκογλου για Γερμανό ρεπόρτερ – Εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν και τυπωμένο το «9» με το όνομα του Χάρι Κέιν

Ο ομογενής τεχνικός της Τότεναμ εξερράγη όταν Γερμανός δημοσιογράφος της Bild εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν, στην οποία είχε τυπώσει το όνομα του Χάρι Κέιν.

Ο Σάντιο Μανέ βρίσκεται στο Μόναχο από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε η Μπάγερν χρειάστηκε να βγάλει 32 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αγοράσει από τη Λίβερπουλ. Τη φετινή σεζόν ο Μανέ μέτρησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 12 γκολ και πέντε ασίστ. Ο Σενεγαλέζος έχει πανηγυρίσει ήδη και ένα τρόπαιο αφού έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στη νίκη της Μπάγερν επί της Λειψίας με 5-3 για το σούπερ καπ Γερμανίας.

Μετά από μια πολύ περίπλοκη πρώτη σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου, κατά τη δική του παραδοχή, ο Σάντιο Μανέ θα ήθελε να παραμείνει στον σύλλογο, όπως είχε δηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο οι Βαυαροί θα ήθελαν αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν και ως εκ τούτου θα επιδιώξουν να πουλήσουν τον νικητή του Champions League του 2019.