Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε «στοπ» στην Φλουμινένσε του Μαρσέλο

Μανόλο Χιμένεθ

i

©Intime

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε «στοπ» στην Φλουμινένσε του Μαρσέλο

Κώστας Τόπας 08:57 - 26.04.2024

Ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους, για λογαριασμό της Σέρο Πορτένιο που είναι στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης έβαλε «στοπ» στην Φλουμινένσε του Μαρσέλο.

Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Σέρο Πορτένιο και Φλουμινένσε για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Μετά από αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Μαρσέλο παραμένει στην κορυφή με πέντε βαθμούς, ενώ οι Παραγουανοί του Μανόλο Χιμένεθ έχουν τέσσερις, πίσω από την Κόλο Κόλο. Με δύο βαθμούς η Αλιάνσα Λίμα συμπληρώνει τον όμιλο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ενθουσίασε τους οπαδούς των δύο ομάδων, καθώς οι πιθανότητες για γκολ ήταν σχεδόν μηδενικές. Η ομάδα του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ, είχε κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν πολύ αποτελεσματική. Από την άλλη ο Μαρσέλο και οι συμπαίκτες του ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν απειλητικοί.

Η κακή απόδοση της ομάδας του άλλοτε αμυντικού του Ολυμπιακού, άρχισε να κάνει την Σέρο Πορτένιο πιο άνετη στο ματς. Ποντάροντας σε αντεπιθέσεις, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν όλο και περισσότερο προς αναζήτηση της νίκης. Χωρίς ωστόσο, να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον σύλλογο του Χιμένεθ.

Για του Copa Libertadores, η Φλουμινένσε θα παίξει ξανά στις 9 Μαΐου, και πάλι εκτός έδρας με την Κόλο Κόλο. Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, η ομάδα αντιμετωπίζει την Κορίνθιανς, την Κυριακή (28/04). Από την άλλη, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα αντιμετωπίσει την Αλιάνσα Λίμα, στις 8 Μαΐου, στο Περού. Για το πρωτάθλημα Παραγουάης θα παίξει την Κυριακή (28/04) με την Τζένεραλ Καμπαγιέρο.

Αυτό ήταν το έβδομο παιχνίδι του Μανόλο Χιμένεθ με την Σέρο Πορτένιο, με την οποία έως τώρα έχει καταγράψει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.