Μάνταλος: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο απολαυστικό και από το προηγούμενο»

Πέτρος Μάνταλος

i

Πέτρος Μάνταλος/©Intime

Μάνταλος: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο απολαυστικό και από το προηγούμενο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:39 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 14.05.2023

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την κατάκτηση πρωταθλήματος της ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να το συγκρίνει με αυτό του 2018.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της κόντρα στον Βόλο και με μία ευρεία νίκη με 4-0 κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα. Η Ένωση έδωσε την τελευταία της παράσταση για φέτος στην OPAP Arena και σήκωσε τον πολυπόθητο τίτλο ξανά έπειτα από πέντε χρόνια. Στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει στηθεί ένα ατελείωτο πάρτι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ με τη λήξη της αναμέτρησης η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το ματς που αποτέλεσε οδηγός για να έρθει ο τίτλος.

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευγνώμων, θέλω να δώσω μια αγκαλιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:28 - 14.05.2023

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευγνώμων, θέλω να δώσω μια αγκαλιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να δώσει μια μεγάλη αγκαλιά στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το πρωτάθλημα: «Σαν να είναι η πρώτη φορά. Αν πάμε πίσω στο τι έγινε το καλοκαίρι,με το γήπεδο κλπ, τότε αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο απολαυστικό και από το προηγούμενο».

Για το πότε το πίστεψαν ότι θα φτάσουν στην κατάκτηση: «Το πίστευα από την αρχή. Στο πρώτο ματς σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό».