Μάντης Τειρεσίας: Ο ηθοποιός και... βαμμένος «πράσινος» Κώστας Παπαγεωργίου προέβλεψε στο Sportal το σκορ και τους σκόρερς του Παναθηναϊκού (vid)

Κώστας Παπαγεωργίου

i

PrtScr

Μάντης Τειρεσίας: Ο ηθοποιός και... βαμμένος «πράσινος» Κώστας Παπαγεωργίου προέβλεψε στο Sportal το σκορ και τους σκόρερς του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 09:09 - 22.09.2023

Απίστευτος Κώστας Παπαγεωργίου! Ο ηθοποιός και... βαμμένος «πράσινος», λίγο πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ, προέβλεψε στο Sportal το σκορ αλλά και τους σκόρερς του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Βιγιαρεάλ.

Ο Panathinaikos επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην Ευρώπη! Με νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με 2-0 κόντρα στην ισχυρή Βιγιαρεάλ της La Liga, κάτοχο της προπέρσινης διοργάνωσης. Με ένα ΟΑΚΑ κατάμεστο, να φλέγεται από τις ιαχές 60.000 και πλέον οπαδών, οι οποίοι έδωσαν αστείρευτη ενέργεια στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με τη νίκη στην πρεμιέρα, οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή του ομίλου. Εκεί βρίσκεται και η Ρεν, η οποία εντός έδρας νίκησε 3-0 τη Μακάμπι Χάιφα και απλά είναι πάνω από το «τριφύλλι», λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και το Sportal το οποίο πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση, συνομίλησε με τους Πανταλέων, Φυλακούρης, Μαλακατές και Παπαγεωργίου για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και το ματς με τη Βιγιαρεάλ. Ο τελευταίος μάλιστα, πρόβλεψε πως οι «πράσινοι» όχι μόνο θα πάρουν τη νίκη αλλά και πως θα το κάνουν με ακριβές σκορ 2-0. Οπως κι έγινε.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο ηθοποιός και... βαμμένος «πράσινος» χάρη στις...  μαντικές του ικανότητες πρόβλεψε ότι τα γκολ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τα πετύχουν οι Φώτης Ιωαννίδης και Αντράζ Σπόραρ!