Αγωνία για τον τραυματισμό του Ράσφορντ στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ ενόψει τελικού

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Αγωνία για τον τραυματισμό του Ράσφορντ στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ ενόψει τελικού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:04 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 25.02.2023

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει και του Κυριακάτικου (26/2) τελικού του League Cup κόντρα στη Νιούκαστλ, έπειτα κι από τον τραυματισμό του Μάρκους Ράσφορντ στην τελευταία αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η συμμετοχή του Ράσφορντ στον τελικό είναι αμφίβολη, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής των «Κόκκινων Διαβόλων», αποχώρησε τραυματίας στην πρόσφατη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League και στην μεγάλη πρόκριση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Ας αφήσουμε το τεχνικό επιτελείο να κάνει τη δουλειά του. Τις περισσότερες φορές μετά από ένα παιχνίδι, πρέπει να περιμένουμε για να επιβεβαιώσουμε την διάγνωση 100%», δήλωσε αναλυτικά ο Ερικ Τεν Χαχ.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας αναφέρθηκε και στον Μαρσιάλ, ο οποίος παραμένει στα πιτς από τις 1/2 και θα απουσιάσει από τον Κυριακάτικο τελικό του League Cup.

Το τελευταίο διάστημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας μόλις μία ήττα στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις, αυτήν κόντρα στην Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας τη φετινή σεζόν, είναι αδιαμφισβήτητα ο άτυχος Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος έχει ήδη καταρρίψει το ατομικό του ρεκόρ σε μία σεζόν, καθώς έχει πετύχει 24 γκολ και 9 ασίστ σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της Premier League, έχοντας συγκεντρώσει 49 πόντους, τρεις λιγότερους από την δεύτερη Σίτι.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο σύλλογος θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο έπειτα από την κατάκτηση του Europa League το 2017.