Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσαν για ακόμα έναν χρόνο οι Ράσφορντ, Σο, Νταλότ και Φρεντ (pics)
i

Ο Ράσφορντ / © Twitter

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσαν για ακόμα έναν χρόνο οι Ράσφορντ, Σο, Νταλότ και Φρεντ (pics)

Sportal newsroom 12:42 - 24.12.2022

Οι Ράσφορντ, Σο, Νταλότ και Φρεντ θα παραμείνουν παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα έναν χρόνο, καθώς επέκτειναν το συμβόλαιο τους.

Με τα «χρώματα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ακόμη μία χρονιά, τέσσερις από τους παίκτες πάνω στους οποίους ο Ερικ Τεν Χάγκ φαίνεται πως θέλει να «χτίσει» την ομάδα του. 

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός προπονητής, επιβεβαίωσε ότι οι Μάρκους Ράσφορντ, Ντιόγκο Νταλότ, Φρεντ και Λουκ Σο, επέκτειναν το συμβόλαιο τους για επιπλέον έναν χρόνο.

Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!
REST OF THE WORLD

12:49 - 20.12.2022

Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!

Σύμφωνα με τη «Marca», οι άνθρωποι της Αλ Νασρ αναμένουν στη Σαουδική Αραβία τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν το τέλος του 2022, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα πηγαίνει στην σωστή κατεύθυνση. Αυτοί οι παίκτες είναι σημαντικοί, θέλουμε να αναπτύξουμε και να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να κτίσουμε για τα επόμενα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεν Χάγκ.

Οσον αφορά στον Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος επίσης έχει παρόμοια οψιόν στο συμβόλαιό του, δεν την έχει ενεργοποιήσει ακόμη, παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Τεν Χαγκ, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον σύλλογο.