Δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Άμραμπατ ο Τεν Χαχ

Σοφιάν Άμραμπατ

i

PrtScr

Δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Άμραμπατ ο Τεν Χαχ

Γιάννης Λιβανός • 11:06 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 21.12.2023

Μπορεί ο δανεισμός του Σοφιάν Άμραμπατ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Έρικ Τεν Χαχ αποφάσισε να μην τον κρατήσει μετά το τέλος της σεζόν.

Πριν από τρεις μήνες  η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τη μεταγραφή του Σοφιάν Άμραμπατ από τη Φιορεντίνα, τον οποίο απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, καταβάλλοντας 10 εκατ. ευρώ.

Το deal των δύο πλευρών περιελάμβανε οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. ευρώ, όμως σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα «οι κόκκινοι διάβολοι» δεν θα την ενεργοποιήσουν.

Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα Sun, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, όμως ο Έρικ Τεν Χαχ έχει ήδη αποφασίσει πως δεν θέλει τον Άμραμπατ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης χρονιάς. Μένει να φανεί αν ο Μαροκινός «γυρίσει» το χαρτί και καταφέρει να κερδίσει τον προπονητή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Σοφιάν Άμραμπατ είναι αδελφός του «δικού» μας Άμραμπατ, του παίκτη της ΑΕΚ δηλαδή. Ο αμυντικός μέσος των «κόκκινων διαβόλων» έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Φιορεντίνα, Ελλάς Βερόνα, Κλάμπ Μπρίζ, Φέγενορντ και Ουτρέχτη. Μπορεί πέρυσι να ήταν από τους διακριθέντες των «βιόλα», φέτος όμως κινείται σε ρηχά νερά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει 17 παιχνίδια χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ.