Πολ Πάρκερ: «Δεν σέβονται τον Κασεμίρο οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Κασεμίρο

i

©printscreen/youtube/man united

Πολ Πάρκερ: «Δεν σέβονται τον Κασεμίρο οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σε μια δήλωση υποστήριξης προς τον Κασεμίρο προέβη ο παλαίμαχος δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πάρκερ, ο οποίος όμως έριξε ευθύνες στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τον Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στις επιτυχίες του παρελθόντος με τον Τεν Χαχ στο «τιμόνι» και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει κλίμα εσωστρέφειας εντός των αποδυτηρίων. Ο Πολ Πάρκερ, παλαίμαχος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», σχολίασε την κατάσταση και απέδωσε τις ευθύνες.

Υποστήριξε τον Κασεμίρο, αναφέροντας πως «οι συμπαίκτες του είναι εκείνοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρκερ για τον Κασεμίρο:

«Θέλει να επιτεθεί, να αμυνθεί, να πάει στις μονομαχίες, να τρέξει με τη μπάλα, να μπει στο κουτί και να επιστρέψει για να κάνει ένα τάκλιν στο δικό του κουτί και καταλαβαίνω γιατί το κάνει, αλλά είναι λάθος. Είναι σαν το παιδί στο σχολείο που είναι πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα και θέλει να τα κάνει όλα μόνο του, αλλά στο τέλος το κάνει να φαίνεται κακό, παρόλο που το κάνει με καλή καρδιά.

To κάνει επειδή οι νεότεροι παίκτες γύρω του περπατούν. Ο Xόιλουντ είναι ο μόνος που εργάζεται σκληρά και πολλοί από τους παίκτες δεν σέβονται τον Κασεμίρο με τον τρόπο που συμπεριφέρονται στον αγωνιστικό χώρο. Κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή. Είναι σούπερ παίκτης, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βελτιωθεί μόλις αποκτήσει αυτή τη σταθερότητα γύρω του. Χρειάζεται βοήθεια από τους παίκτες γύρω του.

Ο Έρικ τεν Χαχ δεν έχει παίξει με την τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Κασεμίρο, Έρικσεν και Φερνάντες, στην οποία ο Κασεμίρο απολάμβανε τόσο πολύ να είναι μέρος. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα όταν η ομάδα αρχίσει να αποδίδει καλύτερα. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι προσπαθεί πάρα πολύ γιατί ξέρει ότι δεν θα κάνει σκληρή δουλειά από τους παίκτες γύρω του».