Ετοιμάζει μεγάλη προσφορά για Πίκφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζόρνταν Πίκφορντ

i

©Everton Fc

Ετοιμάζει μεγάλη προσφορά για Πίκφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 12:07 - 18.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια και ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη πρόταση στην Έβερτον προκειμένου να αποκτήσει τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για τερματοφύλακα και για αυτόν τον λόγο είναι έτοιμη να προσφέρει 53 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον προκειμένου να αποκτήσει τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει αμφίβολο και οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ο Έρικ Τεν Χαχ ωστόσο θα ήθελε νέο γκολκίπερ ακόμα και αν μείνει τελικά ο 32χρονος, για να έχει δύο αξιόπιστες επιλογές κάτω από τα δοκάρια.

Σύμφωνα με τη Daily Star ο εκλεκτός για να μεταγραφεί στο «Όλντ Τράφορντ» είναι ο Τζόρνταν Πίκφορντ που αγωνίζεται στην Έβερτον. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει 53 εκατομμύρια ευρώ στους «toffees», οι οποίοι πιθανόν να αποδεχθούν την πρόταση αφού ψάχνουν περισσότερα χρήματα για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πίκφορντ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027. Αν ο Άγγλος τερματοφύλακας επιλέξει να μεταγραφεί στους «κόκκινους διαβόλους» τότε θα δει τον εβδομαδιαίο του μισθό να διπλασιάζεται (αυτή τη στιγμή λαμβάνει σχεδόν 120.000 την εβδομάδα).

Ο Πίκφορντ βρίσκεται στην Έβερτον από τον Ιούλιο του 2017 όταν και είχε αποκτηθεί με 28,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Σάντερλαντ. Με τη φανέλα των ζαχαρωτών έχει φτάσει τις 237 συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 62 αγώνες. Ο Πίκφορντ είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, με την οποία έχει 53 εμφανίσεις.

Όσο αφορά τον Νταβίντ Ντε Χέα, το συμβόλαιο του 32χρονου άσου λήγει στις 30 Ιουνίου και οι δύο πλευρές εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις για νέα συμφωνία. Πάντως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μειώσει αισθητά τις απολαβές του Ισπανού και από τις περίπου 450.000 ευρώ που παίρνει τώρα να τις ρίξει στις 250.000 (περίπου).

Πάει για μεγάλα πράγματα η Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης φέρνει μαζί του στο Μάντσεστερ και τον Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

18:25 - 17.06.2023

Πάει για μεγάλα πράγματα η Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης φέρνει μαζί του στο Μάντσεστερ και τον Εμπαπέ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ είναι πολύ κοντά στο να περάσει στα χέρια του σεΐχη του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, που θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ντε Χέα είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ιούλιο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 545 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 190 ανέπαφες εστίες και οκτώ τρόπαια.