Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη μόνιμη μεταγραφή του Κουλουσέφσκι

Ντέγιαν Κουλουσέφσκι

i

©PrtScr youtube

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη μόνιμη μεταγραφή του Κουλουσέφσκι

Κώστας Τσιακλής 09:03 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 18.06.2023

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη μόνιμη μεταγραφή του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από τη Γιουβέντους. Ο Σουηδός βρισκόταν ως δανεικός στην ομάδα τους τελευταίους 18 μήνες.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την αγορά του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από τη Γιουβέντους. Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός βρισκόταν στους «σπερς» ως δανεικός τους τελευταίους 18 μήνες και πλέον θα είναι παίκτης τους με κάθε επισημότητα.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τότεναμ θα πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους (η οποία μάλιστα της έκανε και έκπτωση πέντε εκατομμυρίων στη ρήτρα) και το ποσό θα πληρωθεί σε δόσεις. Ο Κουλουσέφσκι υπέγραψε συμβόλαιο πέντε χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Βορείου Λονδίνου μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τότεναμ για την απόκτηση του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από τη Γιουβέντους: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μόνιμη υπογραφή του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από τη Γιουβέντους. Αφού εντάχθηκε στον σύλλογο από τη Serie A τον Ιανουάριο του 2022, με αρχικό δανεισμό 18 μηνών, ο Σουηδός διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2028.

Ένας συναρπαστικός και ευέλικτος επιθετικός, ο Ντέγιαν είχε εξαιρετική επίδραση στο πρώτο του ξεκίνημα για τον σύλλογο, σκοράροντας και σημειώνοντας μια ασίστ σε μια αξέχαστη νίκη με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι τον Φεβρουάριο του 2022. Συνέχισε την καλή του φόρμα σε όλο το δεύτερο μέρος της σεζόν 2021/22, διαδραματίζοντας αναπόσπαστο ρόλο στην πρόκριση του συλλόγου στο περσινό UEFA Champions League.

Ο 23χρονος είχε συνολικά 37 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 57 συμμετοχές και επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο ντεμπούτο του, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που ολοκλήρωσε τη σεζόν στο top 10 των ασίστ, έχοντας κάνει λιγότερες από 20 εμφανίσεις.

Πάει για μεγάλα πράγματα η Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης φέρνει μαζί του στο Μάντσεστερ και τον Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

18:25 - 17.06.2023

Πάει για μεγάλα πράγματα η Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης φέρνει μαζί του στο Μάντσεστερ και τον Εμπαπέ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ είναι πολύ κοντά στο να περάσει στα χέρια του σεΐχη του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, που θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε διεθνές επίπεδο, έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις για τη χώρα του μέχρι σήμερα, σκοράροντας δύο φορές, και τον Δεκέμβριο του 2022 κέρδισε την αναγνώριση για την πρώτη του χρονιά στην Premier League με το να του απονεμηθεί το Guldbollen 2022, το βραβείο για τον καλύτερο άνδρα παίκτη της Σουηδίας».