Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές Μπρούνο και Ράσφορντ

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές Μπρούνο και Ράσφορντ

Δημήτρης Χούπης 16:25 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 09.03.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μπρούνο και Ράσφορντ επικράτησε με 2-0 της Έβερτον και μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στους οχτώ βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές τους Μπρούνο Φερνάντες και Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Έβερτον με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στην 6η θέση με 46 βαθμούς, την ίδια ώρα που τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στη 16η θέση με 25 πόντους, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες των δύο συλλόγων δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ σε ανοιχτό παιχνίδι, παρά μόνο από στημένη φάση. Σε δύο περιπτώσεις λοιπόν που οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν στην περιοχή, κέρδισαν ισάριθμα πέναλτι, τα οποία και εκμεταλλεύτηκαν.

Αρχικά ο Μπρούνο Φερνάντες στο 12ο λεπτό και στη συνέχεια ο Μάρκους Ράσφορντ στο 36' ευστόχησαν από τα έντεκα βήματα και έστειλαν την ομάδα τους στο ημίχρονο, όντας μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν επίσης γρήγορος, αλλά αυτή τη φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το πάνω χέρι.

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ είχαν τις στιγμές τους για να βρουν και τρίτο τέρμα, αλλά είτε ο Πίκφορντ τους έλεγε «όχι» είτε αστοχούσαν. Η μοναδική ευκαιρία της Έβερτον ήταν στο 63ο λεπτό με τον Ντουκουρέ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ