Η απίθανη κίνηση του Ονάνα που «τρέλανε» τους Άγγλους μετά τη νίκη επί της Φούλαμ!

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Η απίθανη κίνηση του Ονάνα που «τρέλανε» τους Άγγλους μετά τη νίκη επί της Φούλαμ!

Δημήτρης Χούπης 22:49 - 07.11.2023

Ο Αντρέ Ονάνα μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ, πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις, μιλώντας σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαία νίκη στο Λονδίνο το μεσημέρι του Σαββάτου (4/11), αφού επικράτησε της Φούλαμ με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αντρέ Ονάνα πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Άγγλους. 

Συγκεκριμένα ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ξέρει τέσσερις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού έκανε άψογη χρήση των τριών από αυτές, αφήνοντας τους Άγγλους «με το στόμα ανοιχτό». 

Μάλιστα την ώρα που μιλούσε Γερμανικά το γύρισε στα Αγγλικά όταν πήγε να μιλήσει για τα βρετανικά Μέσα. 

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ έφτασε στο Μάντσεστερ με τη φήμη ενός καλού τερματοφύλακα τόσο με τα πόδια όσο και με τα χέρια. Ωστόσο ο Καμερουνέζος μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει τα όσα ακούστηκαν. Κι αυτό γιατί έχει κάνει αρκετά λάθη τα οποία πολλές φορές έχουν οδηγήσει σε γκολ εις βάρος των «κόκκινων διαβόλων». 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατρέψει το «θέατρο των ονείρων» σε... απόλυτο εφιάλτη
PREMIER LEAGUE

12:23 - 04.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατρέψει το «θέατρο των ονείρων» σε... απόλυτο εφιάλτη

Οι φετινές επιδόσεις των «κόκκινων διαβόλων» έχουν φτάσει ιστορικό χαμηλό. Πλέον, έχει πέσει και το κάστρο του «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα του Τεν Χαχ κατέρριψε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ.

Ωστόσο στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, ο 27χρονος πήρε κατά κάποιο τρόπο το... αίμα του πίσω. Αφού στο 90+7' απέκρουσε το πέναλτι που είχε κερδίσει η δανική ομάδα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το γκολ για τη Γιουνάιτεντ μάλιστα το είχε βάλει ο Χάρι Μαγκουάιρ.