Δεν αντέχουν άλλο με τον Σάντσο στη Γιουνάιτεντ και τον αφαίρεσαν από την ομαδική συνομιλία στο WhatsApp

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Δεν αντέχουν άλλο με τον Σάντσο στη Γιουνάιτεντ και τον αφαίρεσαν από την ομαδική συνομιλία στο WhatsApp

Κώστας Τόπας 11:28 - 07.11.2023

Ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει να ζει ένα δράμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αυτή τη φορά αφαιρέθηκε από την ομαδική συνομιλία της ομάδας του στο WhatsApp. Μία κίνηση που δείχνει ότι το μέλλον του Άγγλου μεσοεπιθετικού βρίσκεται μακριά από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει να ζει τον δικό του «Γολγοθά» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 23χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει αποβληθεί από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή Έρικ τεν Χαχ μετά τη δημόσια διαμάχη τους. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ είχε μείνει εκτός αποστολής των «κόκκινων διαβόλων» για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ τον περασμένο μήνα, με τον Ολλανδό προπονητή να τονίζει μετά τη νίκη της ομάδας του στο Καραμπάο επί της Κρίσταλ Πάλας, ότι είναι στο χέρι του Άγγλου αστέρα να επιστρέψει στο κλαμπ. Κάτι που για την ώρα δεν έχει γίνει και όπως φαίνεται δεν θα γίνει ούτε στο άμεσο μέλλον...

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Τζέιντον Σάντσο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο είτε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε ως κανονική μεταγραφή. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον νεαρό εξτρέμ. Τρανό παράδειγμα το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από την ομαδική συνομιλία της ομάδας του στο WhatsApp.

Ο Έρικ Τεν Χαχ και το προσωπικό του χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες στους παίκτες της πρώτης ομάδας. Ωστόσο, σε μια κίνηση που απομονώνει ακόμη περισσότερο τον εξτρέμ, ο Τζέιντον Σάντσο έχει αποκλειστεί από αυτό το γκρουπ.