Μπρούνο Φερνάντες: «Ο Μαγκουάιρ δικαιούται σεβασμό!»

Μπρούνο Φερνάντες

i

PrtScr

Μπρούνο Φερνάντες: «Ο Μαγκουάιρ δικαιούται σεβασμό!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:28 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 05.11.2023

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες ζήτησε τον σεβασμό προς το πρόσωπο του συμπαίκτη του, Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Φούλαμ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 11η αγωνιστική της Premier League, με τους «κόκκινους διαβόλους» να κυνηγούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ. Τελικά η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ τα κατάφερε, χάρη σε ένα γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+1' (0-1).

Μετά από αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα  με 18 βαθμούς, ενώ η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έμεινε στην 14η θέση με 12 βαθμούς. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» Μπρούνο Φερνάντες σε δηλώσεις που έκανε υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ για τον κριτική που έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν.  

«Δε θέλω να εστιάζω σε έναν παίκτη, αλλά όλοι είναι πολύ επικριτικοί με τον Μαγκουάιρ. Τα πάει πολύ καλά, ο Χάρι δικαιούται σεβασμό! Ελπίζω να μπορέσει να μείνει στο ίδιο επίπεδο», ανέφερε ο Πορτογάλος σταρ.