Η μαύρη λίστα του Τεν Χαχ: Οι 13 παίκτες που βλέπουν την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Η μαύρη λίστα του Τεν Χαχ: Οι 13 παίκτες που βλέπουν την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 12:10 - 13.04.2023

Ο Ολλανδός προπονητής, Έρικ Τεν Χαχ σχεδιάζει μια πλήρη ανασυγκρότηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί να αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League, ωστόσο ο Έρικ Τεν Χαχ δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, μιας και επιθυμεί να την εκτοξεύσει στην κορυφή. Η εξασφάλιση της τέταρτης θέσης στην Premier League και η κατάκτηση της δεύτερης ηπειρωτικής διοργάνωσης δεν είναι αρκετά για τον Ολλανδό προπονητή.

Όπως εξηγεί η «Daily Mail», ο Έρικ Τεν Χαχ φιλοδοξεί να κατακτήσει την Premier League τη νέα σεζόν και για να το κάνει αυτό σχεδιάζει μια... επανάσταση στο «Ολντ Τράφορντ». Τόσο πολύ που ο Ολλανδός έχει ήδη δημιουργήσει μια λίστα, με 13 παίκτες οι οποίο το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Αυτή η λίστα απαρτίζεται από τους:

  • Άντονι Ελάνγκα: Το σουηδικό ταλέντο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Τεν Χαχ. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπογραφή του από ευρωπαϊκές ομάδες, είτε δανεικός είτε με μόνιμη μεταγραφή.
  • Ερίκ Μπερτράν Μπαϊγί: Ο πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ, δανεικός στη Μαρσέιγ, δεν υπολογίζεται.
  • Αλεξ Τέγιες: Δανεικός στη Σεβίλλη αυτή τη σεζόν. Η οριστική του αποχώρηση θα επιδιωχθεί το καλοκαίρι.
  • Χάρι Μαγκουάιρ: Αν και με την Αγγλία του Σάουθγκεϊτ έχει διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη Γιουνάιτεντ έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. 
  • Άαρον Μπισάκα: Ο Τεν Χαχ στοχεύει στην ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας για να ανταγωνιστεί τον Ντιόγκο Ντάλοτ, με τον Μπισάκα να βρίσκεται εκτός πλάνων τον τελευταίο καιρό.
  • Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ: Από τότε που πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στο «Ολντ Τράφορντ». Το συμβόλαιο λήγει το 2025 αλλά η διοίκηση θα επιδιώξει την αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι.
  • Μπράντον Γουίλιαμς: Ο αριστερός μπακ έχει παίξει μόλις πέντε λεπτά στο Λιγκ Καπ αυτή τη σεζόν κι αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της εζόν.
  • Άντονι Μαρσιάλ: Θα είναι η χρονιά της οριστικής αποχώρησής του; Έχει πέσει πολύ κάτω από τις προσδοκίες που έθεσε όταν έφτασε στο Ολντ Τράφορντ από τη Μονακό. Η διοίκηση είναι ανοικτή για την πώλησή του.
  • Φακούντο Πελίστρι: Όλα δείχνουν ότι ο Ουρουγουανός που είχε λεπτά στο Κατάρ το 2022 θα ανανεώσει το συμβόλαιό του... αλλά θα πάει δανεικός σε κάποια ομάδα της Αγγλίας για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
  • Αμάντ Τραορέ: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούν ότι ο πρώην παίκτης της Αταλάντα δεν είναι ακόμα έτοιμος για την πρώτη ομάδα κι έτσι θα δοθεί δανεικός.
  • Βίκτορ Λίντελοφ: Όπως και ο Μαγκουάιρ έτσι και ο Λίντελοφ έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία το καλοκαίρι θα επιδιώξει την πώλησή του.
  • Φιλ Τζόουνς: Το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τεν Χαχ.
  • Σκοτ ΜακΤομινέι: Αν και την τρέχουσα σεζόν έχει πραγματοποιήσει μερικές αξιόλογες εμφανίσεις, ο Tεν Χαχ έχει άλλα σχέδια για τη μεσαία γραμμή. Και ο Σκωτσέζος δεν βρίσκεται μέσα σε αυτά.