Πρόβλημα με Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δεν παίζει με Σεβίλλη

Μάρκους Ράσφορντ

i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Πρόβλημα με Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δεν παίζει με Σεβίλλη

Κώστας Τσιακλής 13:41 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 12.04.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει και έτσι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Μ. Πέμπτης (13/04) κόντρα στη Σεβίλλη.

Χωρίς τον Μάρκους Ράσφορντ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη για τα προημιτελικά του Europa League (Μ. Πέμπτη13/04, 22:00). Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε (πιθανότατα στον προσαγωγό) στο ματς με την Έβερτον το περασμένο Σάββατο (08/04) και έτσι θα απουσιάσει από τον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ θα λείψει και από άλλα παιχνίδια το προσεχές διάστημα ωστόσο δεν γίνεται λόγος για το πότε θα επιστρέψει.

Ο Ράσφορντ διανύει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του και είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή περίοδο. Ο 25χρονος άσος μετράει 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης στην ομάδα του στη σχετική κατηγορία (ακολουθεί ο Μπρούνο Φερνάντες με 10 γκολ). Συνολικά ο Άγγλος φορ έχει φτάσει τις 350 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και έχει απολογισμό 121 γκολ και 67 ασίστ.

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ
PREMIER LEAGUE

15:03 - 10.04.2023

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται για το δίδυμο των παικτών της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μόιζες Καϊσέδο, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, είχε δηλώσει πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και δεν στηρίζονται μόνο στη δεινότητα του Ράσφορντ. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός είχε αναφέρει τα εξής: «Έχουμε πολλούς περισσότερους παίκτες σε όλη την ομάδα που μπορούν να σκοράρουν. Νομίζω ότι έχουμε ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Τζέιντον Σάντσο, ο Άντονι Μαρσιάλ, ο Σκοτ​​ΜακΤόμινεϊ και ο Άντονι, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν, σίγουρα.»

Τα θετικά νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ότι οι Άντονι Μαρσιάλ και Κρίστιαν Έρικσεν έχουν ήδη αναρρώσει από τον τραυματισμό που υπέστησαν ενώ στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ θα είναι ο Κασεμίρο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στην Premier League, όχι όμως και στο Europa League.