Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κοιτάει» τον Τζακ Μπάτλαντ
i

Τζακ Μπάτλαντ / screenshot via Twitter

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κοιτάει» τον Τζακ Μπάτλαντ

Sportal newsroom 09:31 - 05.01.2023

Στην αναζήτηση για δεύτερο τερματοφύλακα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει στη λίστα της τον Τζακ Μπάτλαντ.

Στο ψάξιμο για δεύτερο τερματοφύλακα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την επιστροφή του Μάρτιν Ντουμπράφκα στη Νιούκαστλ η ομάδα του Ολντ Τράφορντ είναι σε αναζήτηση για μπακ-απ του Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στη λίστα τους τον Τζακ Μπάτλαντ, που αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει με τη πλευρά του Άγγλου γκολκίπερ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Στη θέση του τερματοφύλακα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε διαπραγμάτευση με τον Νταβίντ Ντε Χέα, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε καλό στάδιο, καθώς ο Ισπανός, όπως έχει δηλώσει, θέλει να τελειώσει τη καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους».

«Είμαι χαλαρός, σίγουρα οι συζητήσεις πρόκειται να τελειώσουν με καλό τρόπο. Ελπίζω να τελειώσω τη καριέρα μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως έλεγα αυτή είναι η ομάδα μου. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ μία δεκαετία.