Μία εντεκάδα παικτών θέλει να «διώξει» ο Τεν Χαχ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Μία εντεκάδα παικτών θέλει να «διώξει» ο Τεν Χαχ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιάννης Λιβανός 12:16 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 23.02.2024

Ο Ολλανδός προπονητής, Ερίκ Τε Χαχ αναμένεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «ανοίγοντας την πόρτα» της εξόδου σε 11 παίκτες.

Σκούπα παίρνει ο Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σε εκκαθάριση του ρόστερ αναμένεται να προχωρήσει ο Ολλανδός τεχνικός στην αγγλική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, οδηγώντας εκτός συλλόγου όσους παίκτες δεν του «κάνουν».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε νέα εποχή, με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς να αλλάζει και τον Ράτκλιφ να συμμετέχει πια ενεργά στα πράγματα του συλλόγου. Οι αλλαγές πρόκειται λοιπόν να επεκταθούν και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού στο προσεχές «μεταγραφικό παράθυρο» αναμένεται 11 παίκτες να πουν αντίο.

Κύριο μέλημα του Τεν Χαχ είναι να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι' αυτό λοιπόν η αγγλική ομάδα λογικά θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την απόκτηση δύο στόπερ, που θα πάρουν τη θέση των Ράφα Βαράν και Χάρι Μαγκουάιρ, οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το «Όλντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με το «ESPN» η ομάδα του Μάντσεστερ σχεδιάζει να κάνει ριζικές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι που έρχεται. Υπό αυτές τις συνθήκες, 11 παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» του Ερικ Τεν Χαχ και ως συνέπεια αυτού θα κουνήσουν μαντήλι.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως εκτός των Βαράν και Μαγκουάιρ, την πόρτα της εξόδου θα δουν το φετινό καλοκαίρι εννέα ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους: Κασεμίρο, Κρίστιαν Ερικσεν, Ααρον Γουάν-Μπισάκα, Βίκτορ Λίντελοφ, Αντονι Μαρσιάλ, Τζέιντον Σάντσο, Μπράντον Γουίλιαμς, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ και Φακούντο Πελίστρι.

Ο Τζιμ Ράντκλιφ λοιπόν επιθυμεί με αυτό το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες και να διεκδικήσει στα ίσα την κορυφή της Premier League.

Με την αποχώρηση τόσων παικτών αναμένεται να μπουν στα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκετά χρήματα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενισχυτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Το παιδί «θαύμα» του Champions League, Μίλε Σβιλάρ επανεμφανίζεται έξι χρόνια μετά!
EUROPA LEAGUE

10:23 - 23.02.2024

Το παιδί «θαύμα» του Champions League, Μίλε Σβιλάρ επανεμφανίζεται έξι χρόνια μετά!

Ο νεότερος τερματοφύλακας που έχει αποκρούσει ποτέ πέναλτι στο Champions League, Μίλε Σβιλάρ χάρισε την πρόκριση στη Ρόμα με τις δύο καίριες επεμβάσεις του στη «ρωσική ρουλέτα» του Ολίμπικο απέναντι στη Φέγενορντ.

Ο Ράτκλιφ φαίνεται πως έχει κατά νου και τους κανόνες του FFP, με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνονται όλες οι ομάδες ώστε να μην υφίστανται περιορισμούς. Το καλό επίσης με αυτό το πιθανολογούμενο ξεσκαρτάρισμα είναι πως θα αποχωρήσουν παίκτες από τη Μάντσεστερ, που έχουν ακριβά συμβόλαια και είναι κατώτεροι των περιστάσεων αγωνιστικά.