Επίσημο: Νέος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 1-1.

Επίσημο: Νέος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 20.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, ο Έρικ Τεν Χαχ ενημέρωσε τον Χάρι Μαγκουάιρ πως δεν θα φοράει τον περιβραχιόνιο και τη νέα σεζόν

Την Πέμπτη (20/7) οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν ποιος παίκτης θα πάρει το περιβραχιόνιο από τον Άγγλο στόπερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Τη σεζόν 2023-24 ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι εκείνος που θα ηγείται των συμπαικτών του στη Γιουνάιτεντ, μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη του 202 και από τότε μετρά 185 συμμεροχές, 64 γκολ και 54 ασίστ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαγκουάιρ μετά το... ξήλωμα:

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.

Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου.

Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, εντυπωσιάζει με τα στατιστικά του και κάνει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πιστεύουν ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του
PREMIER LEAGUE

12:51 - 17.07.2023

Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, εντυπωσιάζει με τα στατιστικά του και κάνει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πιστεύουν ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του

Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, φαίνεται ότι έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα στατιστικά του, κάνοντάς τους να πιστεύουν πως είναι καλύτερος κι από τον πατέρα του.

Χάρι».