Ο Άντονι επιστρέφει στην Αγγλία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες: «Ποτέ δεν άγγιξα γυναίκα»

Άντονι

i

PrtScr

Ο Άντονι επιστρέφει στην Αγγλία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες: «Ποτέ δεν άγγιξα γυναίκα»

Sportal newsroom 10:51 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 27.09.2023

Στην Αγγλία επέστρεψε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι προκειμένου να συνομιλήσει με την αστυνομία και να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι πέταξε στην Αγγλία από το Σάο Πάολο για να αντιμετωπίσει την αγγλική δικαιοσύνη για κατηγορίες ότι επιτέθηκε σε πρώην γυναίκα του.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι ο Αντόνι, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις αρχές του μήνα και δεν έλαβε αναστολή των απολαβών του, θα συναντηθεί με την αστυνομία τις επόμενες ημέρες για να αρνηθεί τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

«Ο Άντονι είναι πεπεισμένος ότι δεν έχει κάνει τίποτα κακό και θέλει να συναντηθεί με την αστυνομία και να του κάνει ερωτήσεις. Δεν έχει τίποτα να κρύψει και θα τους δώσει όλα όσα θέλουν να δουν, συμπεριλαμβανομένου του κινητού του τηλεφώνου. Θέλει να αθωωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα χωρίς περισπασμούς», ενημέρωσε στη βρετανική εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του Αντόνι.

Ο Άντονι αρνείται τις κατηγορίες της πρώην του: «Δεν άγγιξα ποτέ γυναίκα και θα παρουσιάσω τα στοιχεία»

Η Γκαμπριέλα Καβαλίν, η πρώην ερωμένη του Άντονι, κατηγόρησε τον πρώην παίκτη του Άγιαξ ότι της επιτέθηκε στις 15 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ και σε άλλες τρεις περιπτώσεις.

«Ξέρω την αλήθεια και θα βγει στο φως. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν άγγιξα ποτέ γυναίκα και θα παρουσιάσω τα στοιχεία. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ σωματική βία», δήλωσε ο Άντονι στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

«Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία έχω κατηγορηθεί και θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία για να τη βοηθήσω να μάθουν την αλήθεια. Ελπίζω να επιστρέψω για να παίξω το συντομότερο δυνατό», είπε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δύο ακόμη γυναίκες κατηγόρησαν τον Άντονι για κακοποίηση

Δύο ακόμη γυναίκες, η φοιτήτρια νομικής Ρέισα Ντε Φρέιτς και η τραπεζίτης Ίγριντ Λάνα («Με έσπρωξε σε έναν τοίχο όταν αρνήθηκα να κάνω σεξ και χτύπησα το κεφάλι μου») , έκαναν παρόμοιες κατηγορίες εναντίον του Άντονι για επιθετική συμπεριφορά.