Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξαν αεροπλάνο που είχε πανό κατά των Glazers

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξαν αεροπλάνο που είχε πανό κατά των Glazers

Δημήτρης Χούπης 10:44 - 27.09.2023

Η κόντρα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οικογένεια Glazers συνεχίζεται, με τους φίλους της ομάδας να πετάνε αεροπλάνο με πανό κατά της διοίκησης πάνω από το γήπεδο των Tampa Bay Buccaneers, της ομάδας που έχουν στις ΗΠΑ.

Η κόντρα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οικογένεια Glazers δεν λέει να σταματήσει. Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» εδώ και μερικά χρόνια ζητούν την παραίτηση της διοίκησης, κάτι που το κάνουν αρκετά σαφές με πολλούς τρόπους.

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στο Old Trafford υπάρχει πάνω ένα πανό το οποίο γράφει «Glazers Out», ενώ μια φορά είχαν φτάσει στα άκρα, αφού είχαν κάνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας  πριν από ένα ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Αυτή η κίνηση είχε καταλήξει σε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα. 

Μόνο που δεν έμειναν εκεί οι οπαδοί  της ομάδας. Η οικογένεια Glazers εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν και μία ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου, τους Tampa Bay Buccaneers

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των Buccaneers λοιπόν εμφανίστηκε ένα αεροπλάνο πάνω από το γήπεδο στο οποίο υπήρχε το σύνθημα «Glazers Out». Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έχουν fan club στο Πίτσμπουργκ και βρήκαν έτσι την ευκαιρία να κάνουν ακόμα πιο ξεκάθαρη την επιθυμία τους να αποχωρήσει η διοίκηση. 

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Νοέμβρη είχαν αναφέρει πως είναι σε σκέψεις να πουλήσουν την ομάδα. Ο Σεΐχης του Κατάρ Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάανι είναι ένας εκ των υποψηφίων, ο οποίος είχε κάνει πρόταση στα έξι δισεκατομμύρια λίρες

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

12:35 - 26.09.2023

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι συμπαίκτες του Τζέιντον Σάντσο παροτρύνουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα.

Ενώ και ο Τζιμ Ράτκλιφ έχει δείξει ενδιαφέρον να αγοράσει τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο ο Σεΐχης του Κατάρ μέχρι στιγμής φαίνεται πιο κοντά στην εξαγορά της ομάδας.