Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο επόμενος στόχος: Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν προτάσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ

Μπρούνο Φερνάντες

i

PrtScr

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο επόμενος στόχος: Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν προτάσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 14:50 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 13.11.2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο Σαουδάραβων οι οποίοι δεν διστάζουν να δαπανήσουν μέχρι και 100 εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον παραχωρήσει.

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και στοχεύουν πλέον στον Μπρούνο Φερνάντες. Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, έχοντας στις σκέψεις τους και τον Πορτογάλος αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το «Fichajes.net» αναφέρει ότι αρκετοί σύλλογοι στη Σαουδική Αραβία δίνουν προσοχή στην κατάσταση του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζονται να υποβάλουν πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εν λόγω ομάδες -που δεν αποκαλύπτονται- θα προσφέρουν 100 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν για τον Μπρούνο Φερνάντες, ​​που έφτασε στην Αγγλία τον Ιανουάριο του 2020 από τη Σπόρτινγκ, έναντι αξίας περίπου 65 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαγκουάιρ αντεπιτίθεται: «Έγινε πολύς ντόρος για μένα»
PREMIER LEAGUE

14:21 - 13.11.2023

Ο Μαγκουάιρ αντεπιτίθεται: «Έγινε πολύς ντόρος για μένα»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο 30χρονος αμυντικός έχει πάρει ξανά φανέλα βασικού από τον Έρικ Τεν Χαχ.

Παρ' όλα αυτά ο Πορτογάλος διεθνής έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το 2026, με προαιρετικό έναν ακόμη χρόνο. Για την ώρα πάντως, ο Μπρούνο Φερντάντες κρατάει κλειστά τα δικά του χαρτιά, καθώς περιμένει τις εξελίξεις και την πορεία της ομάδας του για να πάρει τις αποφάσεις, όσον αφορά το μέλλον του.