Παίκτης από την δεύτερη ομάδα της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με τον Ονάνα: «Θα αποκρούσεις επιτέλους κάτι;»

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Παίκτης από την δεύτερη ομάδα της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με τον Ονάνα: «Θα αποκρούσεις επιτέλους κάτι;»

Κώστας Τόπας 15:09 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 08.03.2024

Παίκτης που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα έβαλε με τον Αντρέ Ονάνα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, πήρε μια μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι αντικαθιστώντας τον μακροχρόνιο τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος κίπερ εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» για 50 εκατομμύρια ευρώ ως ένας τερματοφύλακας διάσημος για την αυτοπεποίθηση και την ικανότητά του να παίζει μπάλα. Αν και ο Ονάνα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γιουνάιτεντ για το 2024, στο πρώτο μισό της σεζόν έμοιαζε ως σκιά του τερματοφύλακα που βοήθησε την Ίντερ να φτάσει στον τελικό του Champions League πέρυσι.

Ο Ονάνα έκανε μια σειρά από δαπανηρά λάθη κατά τους πρώτους μήνες του στο «Ολντ Τράφορντ», ειδικά στο Champions League. Τα λάθη του εναντίον της Μπάγερν Μονάχου και της Γαλατασαράι συνέβαλαν στο να τερματίσει η Γιουνάιτεντ στον πάτο του ομίλου της και να αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Πολλοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ άρχισαν γρήγορα να χάνουν την υπομονή τους με τον 27χρονο και φαίνεται ότι και οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον αμφιβάλλουν.

Σύμφωνα με το «Athletic», ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - που μετά βίας είχε παίξει για την πρώτη ομάδα, τα έβαλε με τον Ονάνα, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, καθώς ένιωσε ότι ο τερματοφύλακας δεν αποκρούει αρκετά σουτ.

«Θα αποκρούσεις επιτέλους κάτι;», φέρεται να του είπε σε έντονο ύφος ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι υπόψηφιοι αντικαταστάτες του Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ - Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει πρόταση στην αγγλική ομάδα για τον Γκρινγουντ
PREMIER LEAGUE

11:47 - 08.03.2024

Οι υπόψηφιοι αντικαταστάτες του Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ - Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει πρόταση στην αγγλική ομάδα για τον Γκρινγουντ

«Καζάνι που βράζει» είναι τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την καρέκλα του Τεν Χαχ να...τρίζει πλέον για τα καλά. Την ίδια ώρα ο Γκρίνγουντ που δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, γι' αυτό και έχει δοθεί δανεικός φέτος στη Χετάφε, αναμένεται να φέρει πρόταση, που ίσως να προέρχεται ακόμη και από την Μπαρτσελόνα...

Η φυσική αυτοπεποίθηση του Ονάνα άρχισε να μειώνεται και φέρεται να είπε στους κοντινούς του ανθρώπους: «Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει με αυτά τα λάθη. Πάντα έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, αλλά τώρα το χάνω. Ο 27χρονος πορτιέρε έχει βελτιωθεί μαζικά από την αλλαγή της χρονιάς, επιβραβεύοντας την πίστη που του έδειξε δημόσια ο Τεν Χαχ.