Έβαλε προς πώληση τον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Έβαλε προς πώληση τον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 11:00 - 19.10.2023

Όπως αναφέρει η αγγλική Mirror η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεφορτωθεί τον Τζέιντον Σάντσο και κάπως έτσι θα τον βάλει προς πώληση τον Ιανουάριο.

Ως μεγάλο ταλέντο ήρθε, κακήν κακώς θα αποχωρήσει ο Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η Mirror λοιπόν ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μάντσεστερ, καθώς δεν τον θέλουν πλέον, με πρώτο πρώτο τον προπονητή, Έρικ Τεν Χαχ

Κάπως έτσι τον Γενάρη ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ θα μπει προς πώληση, έτσι ώστε οι «κόκκινοι διάβολοι» και να ξεφορτωθούν ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά και να βάλει λεφτά στα ταμεία της. Ήδη στις τάξεις της Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν πίσω τα κοντά 70.000.000 ευρώ που είχαν δαπανήσει για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2021. 

Η τιμή λοιπόν που αναμένεται να βάλουν στον Σάντσο είναι στα 40.000.000 ευρώ, δηλαδή ένα ποσό περίπου 30.000.000 ευρώ κάτω από αυτά που είχαν δώσει. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Γιουβέντους θέλει να τον κάνει δικό της, ωστόσο δεν είναι μόνη σε αυτή τη «μάχη». 

Η Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά και οι τρεις ομάδες τον θέλουν ως δανεικό. Το αίτημα αυτό δεν ικανοποιεί προφανώς την απαίτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να αποχωρήσει ως κανονική μεταγραφή. 

«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... αηδιάσει από τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο»!

«Θα ήταν αισιόδοξο να περιμέναμε από τους Glazers να νοιαστούν για εμάς»: Η αντίδραση των οπαδών της Γιουνάιτεντ για την εξαγορά της ομάδας
PREMIER LEAGUE

13:09 - 16.10.2023

«Θα ήταν αισιόδοξο να περιμέναμε από τους Glazers να νοιαστούν για εμάς»: Η αντίδραση των οπαδών της Γιουνάιτεντ για την εξαγορά της ομάδας

Με μία ανακοίνωση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της οικογένεια Glazers για την υπόθεση εξαγοράς της ομάδας.

Νέα δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο πως οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν... αηδιάσει με τον τεχνικό της ομάδα, Έρικ Τεν Χαχ με τον τρόπο που έχει φερθεί στον Σάντσο και στον Κριστιάνο Ρονάλντο παλιότερα. Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν αυτός που είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει ο Πορτογάλος σταρ από την ομάδα, με τον ίδιο αργότερα να... πετάει σπόντες για όλο τον σύλλογο, αλλά και τον Τεν Χαχ.