Ρώτησε για τον Βέρνερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τίμο Βέρνερ

i

PrtScr

Ρώτησε για τον Βέρνερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κώστας Τσιακλής 15:34 - 28.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να απευθύνθηκε στη Λειψία και να ρώτησε για την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ προβληματίζεται με τις επιδόσεις των επιθετικών του στην Premier League, οι οποίοι έχουν πέτυχει μόλις τα τρία από τα 16 γκολ της ομάδας τους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο φαίνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για έναν νέο στράικερ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στη λίστα τους τον επιθετικό της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος, η Γιουνάιτεντ έχει ήδη ρωτήσει για τον ποδοσφαιριστή ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση ή διαπραγμάτευση για αυτόν.

Στο σχετικό ποστάρισμα αναφέρεται και το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως δεν ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του. Όπως ισχυρίζεται ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Βέρνερ δεν είναι ικανοποιημένος με τα τρέχων δεδομένα του στη Λειψία αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει να θέλει να μείνει στους «ταύρους» μέχρι το καλοκαίρι.

Τα παράπονα του παίκτη είναι φυσικά για το γεγονός ότι ο Βέρνερ έπαιξε βασικός μόλις σε δύο από τα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν. Η παρουσία του πάντως γενικά δεν εντυπωσιάζει αφού μετράει μόλις δύο γκολ και μια ασίστ. Αυτά τα στατιστικά του έρχονται σε αντίθεση με τα περσινά, όπου είχε σημειώσει 16 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γκαρνάτσο, ένας «διάβολος» με ξεσπάσματα τρέλας που θέλει να ξεπεράσει τον Κριστιάνο (vid)
PREMIER LEAGUE

11:25 - 28.11.2023

Γκαρνάτσο, ένας «διάβολος» με ξεσπάσματα τρέλας που θέλει να ξεπεράσει τον Κριστιάνο (vid)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο το ακατέργαστο «διαμάντι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αργεντινή, κατάφερε να κάνει τον κόσμο να παραμιλάει μετά το απίστευτο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Έβερτον, με ανάποδο ψαλίδι. Η σύγκριση με Ρούνεϊ, το είδωλό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το πάθος του για να γίνει ο καλύτερος όλων. Και όλα αυτά σε ηλικία 19 ετών...

Ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε και στο πρόσφατο παρελθόν στην Αγγλία, με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Γερμανός αποκτήθηκε το 2020 με 53 εκατομμύρια ευρώ από τη Λειψία ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και παραχωρήθηκε στην ίδια ομάδα δύο χρόνια αργότερα με 20 εκατομμύρια ευρώ. Στην σύντομη αυτή παρουσία του ο Βέρνερ είχε απολογισμό 23 γκολ και 21 ασίστ σε 89 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προλάβει πάντως να κατακτήσει ένα Champions League, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.